“KE Çocuk” Dergisinin 11. sayısı çıktı

Şubat 19, 2024

“KE Çocuk” Dergisinin 11. sayısı çıktı

“KE Çocuk” dergisinin 11. sayısı çıktı.

Tanıtım bülteninden:

Kartal Belediyesi’nin çocuklara yönelik 2 aylık periyotlarla çıkardığı “KE Çocuk” adını taşıyan dergi, geçmiş sayılarında olduğu gibi yeni yılın ilk sayısında da neşeli ve eğitici bir içeriğe sahip.

Okurlarını sayfalarına davet eden ve onların ürettiklerine yer veren derginin yeni sayısında; Öykü EYÜBOĞLU, Derya URUN AKBABA, Mualla IŞIK, Elif ERSOY ÖZTÜRK, Ecenur MUTLU, Ü. Sena SARI, Gülay PAMUK, Simay ERVA ÇİFTÇİ, Rüzgâr Ali GÜDER, Gaye DİNÇEL, Aslı Pınar ZORBA, Bilge ÖNGÖRE, Zeynep Hüma ÇALIK, Derin ABUL, Cansu SELÇUK ÇAĞLAR, Sonnur ÖZBAN KARAPINAR, Elif ÇELEBİ, Mehmet Salih ERGÜN ve Asya TOĞAÇ’ın öykü, yazı ve şiirleri yer alıyor.

Kapak çizimini Özlem AÇAR’ın gerçekleştirdiği derginin çizerleri ise Ebru CANLI, Özlem AÇAR, Hakan SÜMER, Meltem ÇİÇEK. Sayfalara renk katan resimler ise Azra CIRIKOĞLU, Zeynep AKSOY, Elif GAZEL, Bilge YILDIRIM, Elzem Hifa GÜLEŞÇE, Orçun ARIKAN, Burcu SÖNMEZ, Mehlika Cemre AYDOĞDU ve Alara Gökçen SEVGİ’ye ait.

Derginin her sayısında yer alan “7 Farkı Bulun” sayfası Meltem ÇİÇEK,  “Boyama Sayfası” Gamze GÜLLER, “Akıl ve Zekâ Oyunları” ile “Haydi Resim Yapalım” sayfaları ise Gönül AYAR ÜNAL imzalarını taşıyor.

“KE Çocuk”, “Kitap Önerileri” sayfasında yer verdiği kitaplarla, çocukları güzelliklerle dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Okumak için: https://www.kartal.bel.tr/_Dokumanlar/ke_cocuk_dergi/ke_cocuk_11sayi.pdf

edebiyathaber.net (19 Şubat 2024)

Yorum yapın