İyi Oluş Günlüğü, Destek Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı

Aralık 29, 2023

İyi Oluş Günlüğü, Destek Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı

Ceren Onurlu’nun İyi Oluş Günlüğü, Destek Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden:

Peki sen değişimle dans etme fikrine ne diyorsun?

KİK Wellbeing; okumak, düşünmek, dağıtmak, toplamak, uzaklaşmak, yakınlaşmak, umutlanmak ve hayal etmek isteyen herkes içindir.

Yazar Ceren Onurlu, insanlara daha iyi bir yaşamın mümkün olduğunu hatırlatarak, hayat kalitelerini bütünsel olarak artırmak için ihtiyaç duydukları bilgiyi ve ilhamı sağlamayı amaçladığı kitabında; ihtiyaçlarınızı fark etme, duygularınızı tanıma, iyi ilişkiler sürdürme, bedeninizi dinleme ve ona iyi bakma yolculuğunuzda yanınızda olacak bir rehber sunuyor.

İyi Oluş Günlüğü okura, konfor alanından çıkmayı, değişime direnç göstermeden mümkün olduğunca akışta kalmanın yollarını anlatıyor.

“İyi Oluş Günlüğü” Destek Yayınları etiketiyle tüm kitabevlerinde…

Peki sen değişimle dans etme fikrine ne diyorsun?

Arka Kapak Yazısı:

Bu günlük; baştan başlayanlara, yarım kalanlara, adım atmaya mecali olmayanlara, yalnız yürümekten korkanlara, ilerlemek için sebep arayanlara ait.

Bu günlük; kaynaklarını keşfedebilmen, kendini besleyebilmen, her koşulda çiçek açabilmen için sana yardımcı olacak. Ne zaman ihtiyaç duyarsan yanında duracak. Kaybolduğunda yoluna ışık tutacak. Daha iyi bir yaşam için çıktığın yolda, sana eşlik edecek.

Herkes varmış da sen yokmuşsun, herkes tammış da sen yarımmışsın, herkes yolu biliyormuş da sen kaybolmuşsun gibi hissettiğinde, yalnız olmadığını fısıldayıp kalbine konacak.

Yazar Hakkında:

Lisans eğitimini İngilizce Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlayan Ceren Onurlu, mezun olduktan sonra kurumsal firmalarda çalışma hayatına başladı. Bütünsel iyilik haline olan tutkusuyla, geniş kitlelere iyi yaşam yolculuğunda ilham olmak istedi. 2018 yılında, alanında uzman kişilerin wellbeing dünyasındaki bilgi ve deneyimlerini paylaştığı KİK Wellbeing platformunu kurdu.

edebiyathaber.net (29 Aralık 2023)

“İyi Oluş Günlüğü, Destek Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı” üzerine bir yorum

Yorum yapın