İyi Kitap son sayısıyla veda ediyor

Haziran 7, 2023

İyi Kitap son sayısıyla veda ediyor

İyi Kitap Çocuk ve Gençlik Kitapları Dergisi’nin 156 sayı süren yolculuğu Haziran 2023 sayısı ile sona eriyor.

Dergiden yapılan açıklama şöyle:

HOŞÇA KALIN! 

Kitap eleştiri ve değerlendirme yazılarıyla, dosya çalışmalarıyla, pek çok farklı köşe içeriğiyle çocuk ve gençlik yazınımızda önemli bir yer tutan İyi Kitap, bundan böyle, 14 yılı aşan yayım hayatında oluşturduğu zengin İnternet arşiviyle varlığını sürdürecek. 

Yer yer buz kırıcı rolü de üstlenerek eleştiri kültürümüze sunduğu katkıların yanı sıra, insanlığın evrensel değerlerinden beslenen çağdaş ve ilerici bir yayıncılık anlayışının temsilcilerinden olan İyi Kitap, ”zamansız” içeriğiyle yol gösteren olmaya devam edecek. 

Yayın yolculuğunun farklı dönemlerinde derginin yükünü omuzlayan sorumlu yazı işleri müdürleri Aslı Tohumcu, Zarife Biliz ve Safter Korkmaz’a şükranlarımızı sunuyoruz. İyi Kitap onların değerli emeği üzerinde yükseldi. 

Son olarak, elbette bir edebiyat dergisini yaşatan en önemli güce, okurun beğeni ve desteğine işaret etmek istiyoruz. Eğer bu beğeni ve destek olmasa, bir edebiyat dergisinin değil 156 sayı, 6 sayı bile ayakta kalması mümkün olamazdı. Bizi hiç yalnız bırakmayan ve desteklerini hep yanımızda hissettiğimiz okurlarımıza da en içten teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. 

İyi kitapların peşinde tekrar bir araya gelebilmek dileğiyle…

156. sayıyı okumak için>>>

edebiyathaber.net (7 Haziran 2023)

Yorum yapın