İstanbul Diyalog Müzesi’nden Karanlıkta Podcast serisi

Temmuz 27, 2023

İstanbul Diyalog Müzesi’nden Karanlıkta Podcast serisi

İstanbul Diyalog Müzesi ve Medyapod iş birliğiyle hayata geçen Karanlıkta Podcast, dinleyicilere eşsiz ve etkileyici bir deneyim sunuyor. Karanlıkta Diyalog’un kıdemli rehberlerinden Harun Sarıkaya, tamamen karanlık bir İstanbul deneyimini dinleyicilere aktarıyor ve konuklarının ilham verici hikayelerini paylaşıyor.

Karanlıkta Podcast, görsel uyaranların az olduğu ortamda, dinleyicilerin zaman algısını değiştiriyor. Zifiri karanlık içinde geçen program, konukların ve dinleyicilerin zamanın nasıl geçtiğini fark etmemesine neden oluyor. Bu özgün podcast, akıcı içerikleri ve etkileyici hikayeleriyle dinleyicilere sıra dışı bir deneyim sunuyor. Karanlıkta Podcast, işitsel deneyimlerin gücünü kullanarak, farklı perspektifler sunuyor ve alanında başarılı konukları ağırlıyor. Sanatçılardan yazarlara, aktivistlerden girişimcilere kadar çeşitli alanlardan isimler, ilham verici hikayelerini dinleyicilerle paylaşıyor.

Müze, Karanlıkta Podcast sayesinde, kültürel içeriğin dijital dünyada etkin bir şekilde paylaşımını ve erişimini teşvik ediyor. Engelli bireylerin, karanlıkta yolu bulurken bile ilham alabileceği ve güçlenebileceği bir alan yaratıyor.

edebiyathaber.net (27 Temmuz 2023)

Yorum yapın