İçinizdeki yaratıcılık potansiyelini serbest bırakmaya ve daha yaratıcı olmaya hazır mısınız?

Ekim 23, 2023

İçinizdeki yaratıcılık potansiyelini serbest bırakmaya ve daha yaratıcı olmaya hazır mısınız?

Som Bathla’nın yazdığı, Alara Ergin’in çevirdiği Kutunun Dışında Düşünmek Destek Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Yaratıcılığın çevresine örülen gizemi ortadan kaldırıyoruz!

Bir sorunu çözmemiz gerektiğinde yalnızca belirgin olan sayılı seçeneğe mi bakıyoruz yoksa sorunu çok daha hızlı çözmemizi sağlayacak, görülmemiş alternatifler bulmak için alışılmışın dışında düşünebiliyor muyuz?

Yaratıcı fikirler üretmek yalnızca ressam, yazar, müzisyen veya diğer yaratıcı alanlardaki sanatçı ruhlu kişilere özgü bir yetenek değil! Olaylara farklı açıdan bakabilmek dünyaya bir iz bırakmak isteyen yetenekli girişimcilere özgü bir beceri değil!

Farklı düşünmek ve hareket etmek isteyen herkes yaratıcı düşünebilir. Zamandan, paradan ve enerjiden tasarruf ederek en iyi çözüme ulaşmak için farklı yollar bulmak isteyen her birey bunu başarabilir.

Bu kitap gelişim odaklı her bireyin daha önce farkında olmadığı bir bilinçle hayatına yön vermesi ve hayatın bambaşka açılarını görmesi için bir yol haritası!

Arka Kapak Yazısı:

“HAYAL GÜCÜ, BİLGİDEN DAHA ÖNEMLİDİR. BİLGİ SINIRLIDIR. HAYAL GÜCÜYSE DÜNYAYI KUŞATIR.” – ALBERT EINSTEIN

Yaratıcı fikir üretmenin büyük değer kazandığı bir çağdayız. Kutunun dışında düşünmek, sıradanı olağanüstü olandan ayırmanın etkili bir yoludur. Bu sıra dışı düşünme tarzı zor kararları kendinizden emin bir şekilde hızla almanız için ihtiyaç duyacağınız içgörüleri elde etmenizi sağlar.

Çok satan kitapların yazarı Som Bathla, insan psikolojisi ve davranışı üzerine yaptığı derin araştırmalarla sizi bu kitapta yaratıcı bir yolculuğa çıkarıyor. Dünyanın en akıllı düşünürlerinin uyguladığı yaratıcılık rutinini benimseyerek ve sizi çevreleyen ortamı yeni baştan düzenleyerek düşünüş biçiminizi ve geleceği öngörme becerinizi dönüştürebilirsiniz.

Bu kitapla:

. Meydan okumanın zihni daha iyi fikirler bulmaya yönlendirdiğini idrak edecek

. Daha az çaba harcayarak daha çok iş halletmek üzere “mantıklı” sol beyinle “yaratıcı” sağ beyni nasıl kullanabileceğinizin nörobilimini öğrenecek

. Aykırı düşünceleri harekete geçirmenin sırrını kavrayacak

. Beyindeki yaratıcı nörokimyasalları salgılamanın yollarını keşfedecek

. Yaratıcı fikirler bulmak için gerekli olan sorgulama teknikleri ve yaratıcı alıştırmalarla güçleneceksiniz.

Bu elkitabıyla içinizdeki yaratıcılık potansiyelini serbest bırakmaya ve daha yaratıcı olmaya hazır mısınız?

edebiyathaber.net (23 Ekim 2023) 

Yorum yapın