Her yaştan Teen Titans hayranlarının bayılacağı bir macera

Ağustos 8, 2023

Her yaştan Teen Titans hayranlarının bayılacağı bir macera

Kami Garcia ve Gabriel Picolo’nun “Teen Titans: Beast Boy ile Raven” adlı çizgi romanı Epsilon Yayınevi etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

BEKLEDİĞİMİZ ROMANTİK BULUŞMA!

Raven Roth’un hafızasına kavuşmasının, iblis babası Trigon’u madalyona hapsetmesinin ve ilk kez kalbinin kırılmasının üzerinden yıllar geçmiş gibi görünse de sadece birkaç gün geçti. Ama geçmişi düşünüp endişelenecek zaman yok… Raven’ın Trigon’dan temelli kurtulmanın bir yolunu bulmaya odaklanması gerekiyor.

Garfield Logan, hayvanlara dönüşme gücüne sahip olduğuna hâlâ inanamıyor. Ancak yeni keşfettiği yeteneklerini kontrol etmek oldukça zor ve öngörülemeyen güçleri tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor. Ailesinin bu sırrı ondan sakladığını bilmek, Gar’ın kendisini daha da yalnız hissetmesine neden oluyor.

İkisi de sorularının cevaplarını, her şeyi biliyormuş gibi görünen birinde arıyorlar: Slade Wilson. Nashville’de yolları kesiştiğinde, Raven ve Gar birbirlerinden saklamaya çalıştıkları sırlara rağmen aralarında bir bağ hissetmekten kendilerini alamıyorlar. Eski yaralarının iyileşmesi için çok güven ve cesaret gerekiyor. Ama kendilerini en karanlık yanlarıyla kabul eden birini… hatta aşkı bulabilecekler mi?

“Biraz aşk, biraz eğlence: Beast Boy ile Raven, her yaştan Teen Titans hayranlarının bayılacağı bir macera. Muzip konuşmalar ve beklenmedik karakterler sayesinde sürekli gülümseyerek okudum. Tıpkı Raven ve Beast Boy gibi Kami Garcia ve Gabriel Picolo da çok güçlü bir ikili.”

—Aiden Thomas,
New York Times çoksatan kitaplar listesinden Cemetery Boys’un yazarı

“Garcia’nın keskin üslubu ve Picolo’nun capcanlı resimleriyle Beast Boy ile Raven, hayranların en sevdiği iki karakteri, hem eski hem de yeni okuyucuları büyüleyecek bir kendini tanıma ve gençlik aşkı macerasında buluşturuyor. Bütün çizgi roman meraklılarının okuması gereken bir kitap!”

—Roseanne A. Brown,
New York Times çoksatan kitaplar listesinden
A Song of Wraiths and Ruin’in yazarı

edebiyathaber.net (8 Ağustos 2023)

Yorum yapın