Gümüşlük Akademisinde Yaz-ı Kampı 24 Eylül’de başlıyor

Eylül 6, 2018

Gümüşlük Akademisinde Yaz-ı Kampı 24 Eylül’de başlıyor

Eğitmen, danışman, yazar Yasemin Sungur, 24-30 Eylül tarihleri arasında  yazar Latife Tekin’in kurucularından olduğu  Bodrum Gümüşlük Akademisinde yazı kampı düzenliyor.

Üçüncü kez gerçekleşecek kampta, yazı atölyesinin yanı sıra, söyleşiler ve sürpriz konuklar da yer alacak. Atölye; hayatı edebiyatla buluşturmak, yaratıcı bir okur olmak, yazılarıyla iz bırakmak, hikaye yazmak ya da blog sahibi olmak isteyenlere farklı bir deneyim yaşatacak.

“Yaz-ı Kampı” 7 gün 6 gece 36 saat sürecek. Yasemin Sungur böyle bir kamp düzenlemesinin nedenlerini şu şekilde açıklıyor: “Hayat, edebiyat, sohbet, yazı atölyesi deneyimi yaşayacağız hep birlikte. Edebiyatın gücünü, keyfini hep yanımızda hissedecek, hayatımızın adımlarını konuşurken okumanın, okuduklarımız hakkında konuşmanın ve yazmanın sihrini de hissedeceğiz. Kısacası atölye süresince duyusal, düşünsel, duygusal, görsel farkındalık ile kelimelerimiz buluşacak.” Atölyenin konuk konuşmacı yazarları Latife Tekin ve Mine Söğüt.

Yaz-ı kampında Latife Tekin’in “Ormanda Ölüm Yokmuş”, “Mine Söğüt’ün Kırmızı Zaman”, Engin Geçtan’ın “Hayat”, Murathan Mungan’ın “Paranın Cinleri”, Gülten Akın’ın “Deli Kızın Türküsü”  isimli kitaplarıyla “Kitap ile Sohbet” gerçekleştirilecek. Ayrıca akşamları yıldızlar altında film de izlenerek, hep birlikte film okuma yapılacak.

Bu çalışmada yer almak isteyenlerin yapacağı tek şey neden katılmak istediklerini belirten metni [email protected] adresine 14 Eylül 2018  tarihine kadar göndermeleri. Konaklama Gümüşlük Akademisi Vakfı’nda sağlanacak.

Gümüşlük Akademisi hakkında bilgi için:

http://www.gumuslukakademisi.org/

Yasemin Sungur hakkında bilgi için:

http://www.yaseminsungur.com/ | http://www.martidergisi.com/

Daha fazla bilgi için: Ayşe Dural 0532 566 71 24

edebiyathaber.net (6 Eylül 2018)

Yorum yapın