Gökyüzünde amansız ve kesintisiz bir gerilim: Uçuş 416

Ocak 13, 2023

Gökyüzünde amansız ve kesintisiz bir gerilim: Uçuş 416

T. J. Newman’ın ilk romanı Uçuş 416, Belgin Selen Haktanır çevirisiyle Epsilon Yayınevi tarafından yakında yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Epsilon, elinizden bırakamayacağınız, tüyler ürperten bir gerilimi okurlarla buluşturuyor: Uçuş 416, internet sitelerinde ön satışa açıldı! 

10 yılını uçuş görevlisi olarak geçiren T. J. Newman’ın ilk romanı Uçuş 416, Los Angeles’tan New York’a giden bir uçakta geçen hikâyesiyle adeta nefes kesiyor. 416 numaralı uçak kilometrelerce yükseklikte seyrederken pilot, bir teröristin ailesini kaçırdığını ve uçağı düşürmediği takdirde onları öldürmeyi planladığını öğrenir. Yüzlerce yolcunun hayatı kendisine bağlı olan pilot ve uçuş ekibi, kendilerini içinden çıkılması imkânsız görünen bir durumun içinde bulurlar… 

New York’a giden bir uçağa daha yeni bindiniz. Koltuğunuzu buldunuz. Bagajınızı yerleştirdiniz. Kemerinizi bağladınız. Sizden başka 143 yolcu daha bulunuyor uçakta. Ama bilmediğiniz şeyler var. Uçuştan otuz dakika önce pilotunuzun ailesi kaçırıldı. Ve ailesinin hayatta kalabilmesinin tek yolu sizin ölmeniz. Pilot ailesini kurtarmak istiyorsa talimatları dinleyip uçağı düşürmeli. Uçuşunuzun tadını çıkarın!

T. J. NEWMAN HAKKINDA

Eski bir kitapçı ve bir uçuş görevlisi olan T. J. Newman 2011 ile 2021 seneleri arasında Virgin America ve Alaska Hava Yolları’nda çalışmıştır. Uçuş 416’nın büyük bir kısmını ülkenin dört bir yanına yaptığı yorucu uçuşlarda yolcuları uyurken yazmıştır. Phoenix, Arizona’da yaşamaktadır. Uçuş 416 ilk romanıdır.

Bilgi için: epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

edebiyathaber.net (13 Ocak 2023)

Yorum yapın