Gizem ve gerilim dolu bir roman

Ocak 7, 2020

Gizem ve gerilim dolu bir roman

Emily Koch’un Uyanmadan Önce Ölürsem adlı romanı, Begüm Kovulmaz çevirisiyle Beyaz Baykuş Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Katilini nasıl bulursun?

Heyecan verici yeni bir yazardan bir solukta okuyacağınız gizem ve gerilim dolu bir roman!

Arka Kapak Yazısı:

Alex bir süredir komada ve artık uyanma ihtimali hiç yok. Ne var ki etrafında olan biten her şeyi duyabiliyor. Yaşam desteğinin geri çekilmesi konusunda ailesinde yaşanan tartışmaları, arkadaşlarının hakkında konuştuklarını, sevgilisi Bea’nin sadakatini… Her şeyi ama her şeyi dinliyor Alex…

Bir zaman sonra onu komaya sokan kazanın aslında gerçekten bir kaza olmadığından şüphelenmeye başlıyor. Bir cinayete mi kurban gitmiştir? Daha da kötüsü, fail hâlâ oradadır, yani yanında. Üstelik tehlikede olan sadece kendisi de değildir. Alex, onu öldürmeye çalışanların gizemini çözmek için kalan bütün hislerini kullanmalı ve ölmeden önce sevdiği insanları korumaya çalışmalıdır. Ama nasıl?

Unutulmaz bir anlatıcının bütün hikâyeyi ele geçirdiği bu nefes kesici romanda sadece duygu karmaşası değil, gerilim de hissedeceksiniz!

***

“Kitabı iki gün içinde bitirdim çünkü hikâyenin sonunu öğrenmek zorundaydım! Neler olacağını son sayfaya kadar tahmin edemiyorsunuz.”

Mary Lynn Bracht, White Chrysanthemum’un yazarı

“Kendimi hikâyeye tamamen kaptırdım. Bu karşımızda gerçek bir öykücünün olduğunun işareti bana göre… Çok heyecanlı bir kitap ama hikâyenin sonu kalbinizi sıkıştıracak…”

Jo Spain, The Confession’un yazarı

edebiyathaber.net (7 Ocak 2020)

Yorum yapın