Gençler, 2 Temmuz’da Arter’de çağdaş sanatı yorumlayacak

Haziran 29, 2022

Gençler, 2 Temmuz’da Arter’de çağdaş sanatı yorumlayacak

Arter’in Öğrenme Programı kapsamında 15-18 yaş arası gençleri çağdaş sanatla yakınlaştırmayı amaçlayan “Teneffüs” isimli etkinlik düzenliyor. Yürütücülüğünü Defne Erkan’ın üstlendiği proje, lise öğrencilerinin Arter Koleksiyonu’ndaki eserlerle buluşarak yapıtlar üzerine düşünmelerine ve yeni yorumlar getirmelerine olanak sağlamayı amaçlıyor. Etkinlik 2 Temmuz Cumartesi günü saat 12:00’de gerçekleşecek.

Her yaştan katılımcının yaratıcı süreçleri deneyimlemelerini amaçlayan Arter Öğrenme Programı, içinde yaşadığımız zamanı sanat aracılığıyla yorumlamaya yönelik etkinlikler sunuyor.

Arter’de 2 Temmuz 2022 Cumartesi günü saat 12:00’de gerçekleşecek Teneffüs”başlıklı etkinlik, çağdaş sanatın özgürlüğü kucaklayan ve gelişmeye açık yapısı aracılığıyla katılımcılara nefes alabilecekleri ve hayatın karmaşasından uzaklaşabilecekleri bir ortam sunmayı amaçlıyor. Akran eğitimi modeli üzerine kurulu olan projenin yürütücüsü Defne Erkan, Arter’in güncel sergilerinde yer alan iki eseri 15-18 yaş aralığındaki gençlerle birlikte sergi mekânında yorumlayacak.

Katılımın kontenjanla sınırlı ve ücretsiz olduğu “Teneffüs” etkinliğine katılmak için, etkinlik tarihinden önce [email protected] adresine e-posta göndererek kayıt yaptırmak gerekiyor.

edebiyathaber.net (29 Haziran 2022)

Yorum yapın