Geçmiş bugüne, bugünse geleceğe akar

Ekim 18, 2022

Geçmiş bugüne, bugünse geleceğe akar

Sabri Salış’ın Ataların İzleri; Köken Aile Açılımı adlı kitabı Doğan Novus etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Türkiye ve dünya izlenme listelerinde haftalarca en üst sıralarda yer alan, Zeytin Dalı dizisinin danışmanı ve dizinin kilit karakteri Zaman Bey’in ilhamı Sabri Salış’ın merakla beklenen ‘Ataların İzleri; Köken Aile Açılımı isimli kitabı Doğan Novus tarafından yayımlandı. Çok merak edilen, çok konuşulan aile dizimi konusunda öncü olan Sabri Salış, kitabında ruhsal mirasımıza bakmaya ve onunla yüzleşmeye davet ediyor bizleri…

“Nihayet Türkiye’de ilk kez kendi dilimizde yazılmış bu satırlar, bu evrensel bilgiyi; kendi kültürümüzün zengin mozaiğinden insan hikâyeleri, yaşanan acılar ve miras bırakılan zenginlikler üzerinden hatırlarken; hayata, ruha ve insana dair sağaltıcı gizemlere açılan bir kapıyı aralıyor. Müthiş bir kaynak ve rehberlikle bizi buluşturuyor. “

Nuran Evren Şit

(Zeytin Ağacı Senaryo Yazarı)

Geçmiş bugüne, bugünse geleceğe akar.

Jenerasyonlar boyu akıp gelen, atalarımız tarafından yaşanmış ve çözülmemiş tüm acılar, yaslar, ayrılıklar, öfkeler, söylenmek isteyip de söyleyemediğimiz bütün hikayeler bir aile ruhu içinde kayıtlıdır’ diyor Ataların İzleri; Köken Aile Açılımı’nın yazarı Sabri Salış. Kitap, benzerlerinden farklı olarak bu toprağın çocuklarının hikayelerine, Anadolu’nun bağrında sakladığı acılara bakıyor. Nasıl atalarımızdan genetik yatkınlıkla, bazı kronik hastalıkları, bazı yetenekleri devralıyorsak onların hikayelerini de üstleniyoruz ve o hikayeler bugünkü hayatımızda çeşitli şekillerde ortaya çıkıyor.

Bu kitapta anlatılan bütün hikayelerde kendinizden bir parça bulacak, kendi ruhsal mirasınız konusunda bir aydınlanma yaşayacak, bugün yaşadığınız, kayıp, yas, dargınlık, bereketsizlik, kavuş‘Ataların İzleri; Köken Aile Açılımı kitabı amama, değer görmeme gibi hikayelerin ana kaynağına ulaşacaksınız. 

Yazar Hakkında:

Tüm eğitimlerini Almanya, Berlin’de tamamlayan Sabri Salış, 2009’dan beri Türkiye’de bulunuyor ve içinde Köken Aile Açılımının da olduğu, kişisel gelişimin farklı alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.

edebiyathaber.net (18 Ekim 2022)

Yorum yapın