Epsilon Yayınevi tüm kitapları, yazarları ve etkinlikleriyle İzmir Kitap Fuarı’nda

Ekim 27, 2022

Epsilon Yayınevi tüm kitapları, yazarları ve etkinlikleriyle İzmir Kitap Fuarı’nda

Epsilon Yayınevi, 28 Ekim-6 Kasım 2022 tarihleri arasında fuarizmir’de yapılacak İZKİTAP – İzmir Kitap Fuarı‘nda, D1 numaralı stantta okurlarını bekliyor.

1993 yılında çocuk kitaplarıyla başladığı yayıncılık hayatını, tür yelpazesini zenginleştirerek sürdüren ve birbirinden farklı yapıtlarla kitapseverlere geniş bir alan yaratan Epsilon Yayınevi, Türkiye’den ve dünyanın çeşitli coğrafyalarından her biri dikkate değer eserleri yayımlamaya devam ediyor. 

Ülkemizin köklü yayınevlerinden Epsilon, Türkiye’nin farklı şehirlerinde düzenlenen fuarlarda, çatısı altındaki markalar ve kitaplarının yanı sıra sevilen yazarlarını da söyleşi ve imza günlerinde okurlarla buluşturuyor.

İZMİR’DE RENKLİ SÖYLEŞİLER ve İMZA GÜNLERİ 

29 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de Epsilon standında, yayınevinin çocuk kitapları markası Uçan Fil’in yazarlarından Meryem Ermeydan; 14.00’te ise Medeniyetlerin Şafağı – Akdeniz’in Öyküsü adlı kitabıyla okurları altı milyon yıl öncesine götüren arkeolog Töre Sivrioğlu’nun imza günleri gerçekleşecek. Aynı gün saat 15.00’te, gençlik kategorisindeki eserleriyle dikkat çeken genç yazar Alya Öztanyel, İmza Salonu’nda kitaplarını imzalayacak. 

Sahte Güz ve Benimle Yan adlı romanlarıyla Epsilon’un sevilen gençlik yazarlarından Beyza Özaydın’ın imza günü, 30 Ekim Pazar günü saat 12.00’de yayınevinin standında gerçekleşecek. Kişisel gelişim romanı Direksiyon’u, Anne-Babayı İstismar – Talepkâr ve Öfkeli Gençler adlı kitabını ve kendi aile öyküsünü kaleme aldığı biyografik romanı Palandöken’i Epsilon’dan çıkaran Prof. Dr. Üstün Dökmen, aynı gün saat 13.00’te Pergamon Salonu’nda “Palandöken’den İzmir’in Dağlarına” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek ve ardından kitaplarını imzalayacak. 

Epsilon standı, 4 Kasım Cuma günü saat 12.00’de çocuk kitapları yazarı Şöhret Doğruyol Sağbaş’ın; 14.00’te ise Sorgulayan Çocuklar-Çocuklarla Felsefe Elkitabı’nın yazarı Ediz Dikmelik’in imza günlerine ev sahipliği yapacak. 

5 Kasım Cumartesi günü Epsilon standında saat 12.00’de His ve Kanlı Ay serileri ile Gül Yarası-Güzeşte adlı romanlarıyla çok beğenilen fenomen Wattpad yazarı DuruMavii’nin imza günü gerçekleşecek. Aynı gün fuar alanındaki İmza Salonu’nda saat 13.00’te, gençlik kategorisindeki kitapları çok beğenilen ve SiyamKış Güneşi adlı sekizinci romanını geçtiğimiz günlerde okurlarla buluşturan genç yazar Beyza Aksoy; 14.00’te ise Serzeniş ve Hercai serileriyle dikkat çeken genç yazar Sümeyye Koç eserlerini imzalayacaklar. 5 Kasım Cumartesi günü ayrıca, Kafka Kitap’tan çıkan eserleriyle felsefe tarihine ışık tutan tarihçi, yazar ve çevirmen Sadık Usta’nın “Felsefe Neden Son Çaredir?” başlıklı söyleşisi saat 14.00’te Teos Salonu’nda; Uygarlığın Ayak İzleri serisiyle sanat tarihini herkes için ilgi çekici kılan genç sanat tarihçisi Celil Sadık’ın “Caravaggio’nun Hayatı ve Eserleri” başlıklı söyleşisi ise 15.00’te Pergamon Salonu’nda gerçekleşecek. Her iki yazar da söyleşilerin ardından kitaplarını imzalayacaklar. 

6 Kasım Pazar günü saat 14.00’te, başta Küçük Astronomlar serisi olmak üzere, çocuklar için kaleme aldığı resimli kitapları çok sevilen Nurdan Bağrıaçık’ın imza günü Epsilon standında gerçekleşecek. Epsilon yazarlarından Aslı Perker ise aynı gün saat 15.00’te Agamemnon Salonu’nda Tuna Kiremitçi’yle birlikte “Ruha İyi Gelen Edebiyat” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek ve ardından kitaplarını imzalayacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ ve SNS Fuarcılık tarafından düzenlenen İZKİTAP – İzmir Kitap Fuarı, 28 Ekim-6 Kasım 2022 tarihlerinde 10.00-20.00 saatleri arasında fuarizmir’de ziyaret edilebilir.

Bilgi için: kitapizmir.com/tr

epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayineviyoutube.com/channel

edebiyathaber.net (27 Ekim 2022)

Yorum yapın