Epsilon Yayınevi, sevilen yazarları ve etkinlikleriyle 18. Ankara Kitap Fuarı’nda

Ekim 20, 2022

Epsilon Yayınevi, sevilen yazarları ve etkinlikleriyle 18. Ankara Kitap Fuarı’nda

Epsilon Yayınevi, 21-30 Ekim 2022 tarihleri arasında ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen fuarda, A-507 numaralı stantta okurlarını bekliyor.

1993 yılında çocuk kitaplarıyla başladığı yayıncılık hayatını, tür yelpazesini zenginleştirerek sürdüren ve birbirinden farklı yapıtlarla kitapseverlere geniş bir alan yaratan Epsilon Yayınevi, Türkiye’den ve dünyanın çeşitli coğrafyalarından her biri dikkate değer eserleri yayımlamaya devam ediyor. 

Ülkemizin köklü yayınevlerinden Epsilon, Türkiye’nin farklı şehirlerinde düzenlenen fuarlarda, çatısı altındaki markalar ve kitaplarının yanı sıra sevilen yazarlarını da söyleşi ve imza günlerinde okurlarla buluşturuyor.

ANKARA’DA SÖYLEŞİLER ve İMZA GÜNLERİ 

SiyamKış Güneşi adlı sekizinci romanını geçtiğimiz günlerde okurlarla buluşturan genç yazar Beyza Aksoy, 22 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Epsilon standında gençlik kategorisindeki dikkat çeken kitaplarını imzalayacak. 

23 Ekim Pazar günü Epsilon standında saat 13.00’te His ve Kanlı Ay serileri ile Gül Yarası-Güzeşte adlı romanlarıyla çok beğenilen fenomen Wattpad yazarı DuruMavii’nin; 14.00’te Serzeniş ve Hercai serileriyle dikkat çeken genç yazar Sümeyye Koç’un; 15.00’te ise başta Küçük Astronomlar serisi olmak üzere, çocuklar için kaleme aldığı resimli kitapları çok sevilen Nurdan Bağrıaçık’ın imza günleri gerçekleşecek. 

Bilim tarihçisi Burak Saytekin, herkesin ilgisini çekebilecek öyküleri derlediği Bilimin Bilinmeyen Tarihi adlı kitabını, 24 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te stantta imzalayacak. 

Bilişsel davranışçı psikoterapi kitapları çok okunan Prof. Dr. Hakan Türkçapar’ın söyleşisi 26 Ekim Çarşamba günü 14.00’te fuar alanındaki Mira Salonu’nda gerçekleşecek. Türkçapar, söyleşinin hemen ardından ise kitaplarını imzalayacak. 

Kişisel gelişim kitapları ilgiyle takip edilen Dr. Yeşim Türköz, 28 Ekim Cuma günü saat 14.00’te stantta gerçekleşecek imza gününde okurlarıyla bir araya gelecek. 

Epsilon standında 29 Ekim Cumartesi günü ise saat 14.00’te, Uygarlığın Ayak İzleri serisiyle sanat tarihini herkes için ilgi çekici kılan genç sanat tarihçisi Celil Sadık’ın; 15.00’te ise bir kez daha Nurdan Bağrıaçık’ın imza günleri gerçekleşecek. 

Eylül Fuar & Organizasyon tarafından düzenlenen 18. Ankara Kitap Fuarı, 21-30 Ekim 2022 tarihlerinde 10.00-20.00 saatleri arasında Ankara Ticaret Odası Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde ziyaret edilebilir.

Bilgi için: ankarakitapfuari.net

epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayineviyoutube.com/channel

edebiyathaber.net (20 Ekim 2022)

Yorum yapın