Eksik Mecaz Podcast programında Marshall Berman’ın Katı Olan Her Şey Buharlaşıyor kitabı üzerine konuşulmaya devam ediyor

Şubat 26, 2026

Eksik Mecaz Podcast programında Marshall Berman’ın Katı Olan Her Şey Buharlaşıyor kitabı üzerine konuşulmaya devam ediyor

Apaçık Radyo’da yayımlanan Eksik Mecaz Podcast programında Marshall Berman’ın Katı Olan Her Şey Buharlaşıyor kitabı üzerine konuşulmaya devam ediyor.

Bültenden:

Eksik Mecaz’da bu hafta Marshall Berman’ın St. Petersburg’da yükselen Rus modernliğinin merkezi olarak işaret ettiği Nevski Bulvarı’ndan geçen Dostoyevski karakterlerini, Öteki’nin Golyadkin’ini ve Yeraltından Notlar’ın anlatıcısı yeraltı insanını konuşuyoruz. Onurlu bir varoluşun peşinde deliren küçük adamın hikayesini modern şehrin çelişkili sinyaller veren, modern yaşamı dayatan karmaşası ile ilişkilendirerek tartışıyoruz.

Eksik Mecaz her pazartesi 15.30’da Apaçık Radyo’da

Programı dinlemek için >>>

Yorum yapın