Edebiyat Nöbeti 27. sayı dosya konusu: Ceyhun Atuf Kansu

Mart 31, 2020

Edebiyat Nöbeti 27. sayı dosya konusu: Ceyhun Atuf Kansu

Edebiyat Nöbeti dergisinin 27. sayısı Ceyhun Atuf Kansu dosyasıyla yayımlandı. 

Dosyaya Zeki Sarıhan, Ahmet Uysal, Ahmet Özer, Nurdane Ö.Sağkan, Işık Kansu, Mustafa Duman, Murat Tuncel ve dosya editörü Celal Karaca da yazısıyla katkı sağlıyor.

Şiirleriyle; Özge Sönmez, Nisa Leyla, Nevruz Uğur, Levent Karataş, Aslıhan Tüylüoğlu, Mehmet Şepçi, Hazım Baran, Oya Gündüz Aksu, Şerif Tezgörenler, Dilek Bilge, Duran Aydın, Mehmet Kıyat, Öner Fikri, Serdar Topaloğlu, Şaban Çetin, Adem Fatih Kılıç, Taha İhsan Çetin, Bahar Şahin, Ertekin Özcan, İlknur Karacasu, Süleyman Berç Hacil ve Ayten Mutlu iki çeviri şiiriyle yer alıyor.

Öyküleriyle; Fuat Sevimay, Akın Ersöz, Mehmet Erkan, Ali Fuat Karaöz, Kamile Yılmaz, Erhan Tığlı, Mehmet Ali Canikli derginin 27. sayısında yer aldı.

Dergide Doğan Özdemir, Ümit Tarı, Dr. Faruk Güçlü, Meltem Kofoğlu, Hasan Akarsu ve Seval Arslan kitap değerlendirmesiyle; Tahsin Şimşek, Ersin Erge, Fevzi Günenç, Muzaffer Gündoğar, Haluk Yolsal yazılarıyla yer aldı. Kadir İncesu, şair Öztürk Tatar ile Ümit Kaftancıoğlu’na dair geniş kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdi. Dergimizin şiir editörü Fatma Hatun Esen, Eylem Hatice Bayar ile yaptığı röportajın yanında bir de anı yazısıyla yer aldı.

Onur Kırkaç kapak tasarımını yaptı.

Dağıtım yerleri:

İstanbul

Mephisto Kitabevleri (Kadıköy, Beyoğlu, Beşiktaş)

Pandora (Beyoğlu)

Ankara: İlhan İlhan ve Turhan Kitabevi

İzmir-Alsancak: Yakın Kitabevi

Gaziemir: Park Kitabevi

Mersin-Tarsus: Antik Sahaf ve Kitabevi

Hatay: Ferah ve Harf Kitabevleri

Ordu: Serüven Kitap-Kafe

Çorum: İpek Kitabevi

Samsun: Endülüs ve Penguen kitabevleri, Tuti Kafe, Samsun Sahaf

Bafra: Eflatun Kitabevi

Derginin mail adresi:

[email protected]

edebiyathaber.net (31 Mart 2020)

Yorum yapın