Dünyalı Dergi’nin Nisan sayısı çıktı

Nisan 5, 2016

Dünyalı Dergi’nin Nisan sayısı çıktı

DünyaliNisanDünyalı’nın Nisan sayısında yine güzel hediyeler var: Kâğıt bebeklerle moda tasarımı oyunu ve hepsi birbirinden renkli tam 41 çıkartma.

Tanıtım bülteninden

Bu ay dergimizin sayfalarında farklı bir rüzgâr esiyor: 2016 Dünyalı Bahar Modası! İnanır mısın, moda denen şey çok eskiymiş. Biz de bu sayıyı hazırlarken öğrendik. Modayla ilgili çok ilginç bilgiler derledik. Sonunda her zaman olduğu gibi aklımıza bir sürü soru takıldı. Moda nedir, ne işe yarar, neden değişir?.. Kitleleri peşinden sürükleyen moda akımlarının nedenlerini bulmaya, anlamaya çalıştık. Modanın yararlarını, zararlarını ölçüp tarttık. İlginç moda geleneklerini öğrendik. Ve moda hakkında düşünürken biraz da eğlenesin diye kâğıt bebekler armağan ettik.

Bu ayki origami köşemizi ise gömlek modasına ayırdık. İlginç tasarımlar yaparsan bizimle paylaşmayı unutma, sevgili Dünyalı!

Formula 1 yarışları da bir tür moda sayılır mı sence? Motorlu araçlarla yapılan bir yarışın neden spor olarak kabul edildiğini merak ediyorsan yanıtı spor sayfalarımızda.

Hovercraft denen taşıtın hem suda hem karada nasıl gittiğini merak ediyorsan o da “Kafama Takıldı” sayfasında.

Kentte bahçelerin olsun istiyorsan ipuçları doğa sayfalarında.

Hepsi bu kadar değil elbette! Sanat, teknoloji ve hobi etkinlikleriyle Dünyalı yine ay boyu elinden düşmeyecek.

edebiyathaber.net (5 Nisan 2016)

Yorum yapın