Dünyalı Dergi’nin Mayıs sayısı çıktı

Mayıs 4, 2015

Dünyalı Dergi’nin Mayıs sayısı çıktı

dunyali-mayisDünyalı’nın Mayıs sayısında yine güzel hediyeler var: Çocukların yaratıcılığını arttıracak iki  yapboz poster, yapboz posterleri tamamlamaya yardımcı olacak birbirinden renkli 48 adet çıkartma, zihni zorlayacak eğlenceli bir bulmaca ve 16 ağaç kartı…

Tanıtım bülteninden:

“Güzellik dediğimiz zaman aklına ne geliyor? Bir insana baktığında onun dış güzelliği seni etkiliyor mu? Yoksa ‘Önemli olan iç güzelliği’ diyenlerden misin? Güzellik ve çirkinlik, kişilere ve toplumlara göre, çağdan çağa değişen kavramlar. Bir zamanlar güzel kabul edilen özellikler günümüzde komik ya da çirkin olarak algılanabiliyor. Yaşadığımız topraklarda çirkin kabul ettiklerimiz ise binlerce kilometre uzaktaki bir adanın yerlilerinin gözüne güzel görünebiliyor. İçiyle – dışıyla güzellik konusu bu ayki dosya sayfalarımızda seni bekliyor!

Güzellik konusunda herkesten övgü alan bir şey varsa o da çiçekler galiba. Ne dersin, çiçekler arası bir güzellik yarışması düzenlesek, bize fikrini söylemek ister misin?
Ülkemizde bir nükleer santral kurulacak olması bizi çok tedirgin ediyor. Etkilerini merak edip araştırdık. Yanıtları ise çevre sayfalarımızda.

Bu ay ayrıca makarna tarihinden, topa farklı nesnelerle vurmanın yollarından, leziz mi leziz bir kurabiyeden ve yürek hoplatan kalp gerçeklerinden söz ediyoruz.

O halde gel, yepyeni keşiflere çıkalım, sevgili Dünyalı!”

edebiyathaber.net (4 Mayıs 2015)

Yorum yapın