Dorlion Öykü Yarışması başladı

Kasım 26, 2021

Dorlion Öykü Yarışması başladı

Eskişehir Sanat Derneğinin edebiyatımıza yeni  yazarlar ve eserler  kazandırmayı hedefleyerek Dorlion Yayınlarının katkılarıyla düzenlediği öykü yarışmasının katılım koşulları açıklandı:

Yarışmada konu verilmemiştir.

Yarışmaya her yaşta herkes katılabilir.

Her katılımcı bir öykü ile katılabilir.

Daha önce basılmış, sanal ortamda paylaşılmış ya da ödül almış öyküler katılamaz.

Öyküler 12 punto olarak, bilgisayar ile yazılmış,3 ( Üç) sayfayı  geçmeyecektir. 5 (Beş) adet çoğaltılmış olarak gönderilecektir.

Yarışmaya rumuz ile katılınacak .Üzerinde rumuz yazılı zarfın içersinde katılımcı adı, soyadı, kısa özgeçmiş ile beraber iletişim adreslerini yazacak .

Yarışmaya gönderilen öykü bir de CD olarak gönderilecek.

Son katılma tarihi: 15 Ocak 2022’dir

Yarışma sonuçu: 15 Şubat 2022 tarihinde  Eskişehir Sanat Derneği’nin web sitesi “www.eskisehirsanatdernegi.org“da açıklanacaktır.

Ödüller: 19 Şubat 2022 günü yapılacak törende Birincilik,İkincilik,Üçüncülük ve  7 (Yedi) adet Başarı Ödülü olarak  ödül heykelciği  verilecektir. Ayrıca Dorlion Yayınlarında “Dorlion Öykü Yarışması Ödül Alanlar Öyküler” kitabında ve Eskişehir Sanat Derneği’nin e-dergi olarak yayınladığı “Eskişehir Sanat” dergisinde yayınlanacaktır. Gerek kitapta, gerekse dergide yayınlanan öyküler için telif ücreti ödenmeyecektir.

Öyküleri gönderme adresi: Eskişehir Sanat Derneği İstiklal Mah. Şair Fuzuli Cad. No:28/2 Odunpazarı –ESKİŞEHİR

Bilgi için: [email protected]

Yarışmaya katılan bu katılım koşullarını kabul etmiş sayılacaktır.

edebiyathaber.net (26 Kasım 2021)

Yorum yapın