Doğan Çocuk 23 Nisan’ı kitaplarla kutluyor

Nisan 20, 2024

Doğan Çocuk 23 Nisan’ı kitaplarla kutluyor

Doğan Çocuk Yayınları okuyucularını 23 Nisan’ı kitap paylaşarak kutlamaya davet ediyor.

Doğan Çocuk Yayınları 23 Nisan’da yazarlarını, çizerlerini Türkiye’nin dört bir yanına kitaplar bırakacak. Doğan Çocuk, benzer bir şekilde okurlarını da benzer bir paylaşımda bulunma çağrısında bulundu.

Projeye katılanlar, başkaları da okusun diye kitapları 22-23 ve 24 Nisan tarihlerinde halka açık yerlere bırakıp, lokasyon belirterek fotoğraflarını sosyal medyada paylaşacaklar.

Siz de kitaplarınızı paylaşmak istiyorsanız, Türkiye’nin her yerinde kitaplarınızı halka açık yerlere bırakıp, Instagram’da @dogancocukyayinlari hesabını etiketleyip #bukitapsenin ve #kitabınıpaylaş etiketiyle paylaşım yapabilirsiniz.

Kitap paylaşacak olan yazarlarımız: Anıl Basılı, Ayça Kaya, Aysel Turgut, Ayşe Yorgancıoğlu, Banu Savu, Başak Sözer, Birsen Ekim Özen, Burcu Habaoğlu Baba, Dicle Keskinoğlu, Dilşad Çelebi, Eda Albayrak, Elif Seyrekbasan, Elif Yonat Toğay, Esra İlter Demirbilek, Esra Karagülle, Ezgi Keleş, Feyza Demir, Gökçe İrten, Göktuğ Canbaba, Hafize Çınar Güner, Hanzade Servi, Hurihan Yıldırım, Irmak Gültekin Uysal, İdil Pişgin, İlksen Utlu, Koray Avcı Çakman, Mavisel Yener, Naz Aydemir Akyol, Nazlı Çevik Azazi, Neşe Oğuzsoy, Ömür Kurt, Özge Bahar Sunar, Özlem İçer, Özlem Korçak, Sefa Salantur, Sepin Sinanlıoğlu, Sevil Köybaşı, Sezin Mavioğlu, Suzi Amado, Şiirsel Taş, Toprak Işık, Tülin Kozikoğlu, Zeynep Alpaslan.

edebiyathaber.net (20 Nisan 2024)

Yorum yapın