“Depresyon için Farkındalık Meditasyonları” raflarda

Şubat 16, 2023

“Depresyon için Farkındalık Meditasyonları” raflarda

Sophie Lazarus’un “Depresyon için Farkındalık Meditasyonları” adlı kitabı, Dilara Grace Bulut çevirisiyle Sola Unitas Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Depresyon için Farkındalık Meditasyonları, hayatın size sunduğu zorlukların üstesinden gelirken ruh hâlinizi, kaygı seviyenizi ve genel refahınızı daha iyi anlamak için farkındalık tekniklerini nasıl kullanacağınızı anlatıyor. 

Meditasyon, depresyon belirtileri konusunda rahatlamayı sağlayarak kaygı seviyesinin gerilemesine yardımcı olur. Dr. Sophie A. Lazarus, farkındalığın yedi ilkesinden yola çıkarak 100 farklı meditasyonu depresif düşüncelerle başa çıkabilmeniz için adım adım açıklıyor. 

Depresyonu besleyen kalıpların, farkındalık pratiği geliştirdikçe daha net, daha az korkutucu ve daha kolay yönetilebilir bir hâle gelmesi mümkün!

Hepimiz bir şeyleri kabullenmek için mücadele ediyoruz. İşlerin belli bir şekilde olmasını istiyoruz. Bu mücadelenin çoğu, alışılmış bağlanma ve isteksizlik kalıplarımızdan kaynaklanıyor.

Farkındalık yolunu seçerek, zorluk karşısında bile, hâlihazırda içimizde olan bilgelik, cesaret ve iyiliğe ulaşabileceğimizi öğreniriz.

Tadımlık>>>

edebiyathaber.net (16 Şubat 2023)

Yorum yapın