Deniz Erbulak’ın çok okunan “14 Yaşında Bir Genç Kızım Ben” serisi yeniden okurlarıyla buluşuyor

Temmuz 16, 2021

Deniz Erbulak’ın çok okunan “14 Yaşında Bir Genç Kızım Ben” serisi yeniden okurlarıyla buluşuyor

Deniz Erbulak’ın “14 Yaşında Bir Genç Kızım Ben” serisinin ilk kitabı, 12 ve üzeri yaş grubu için Doğan Egmont tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Kitabımızın kahramanı Özge konuşmaya başladığında onu durdurmak mümkün değildir. Aşağıdaki durumlardan hangisinde Özge konuşmadan durabilmektedir?

a) “Orçun beni gerçekten kendi hâlimle seviyor mu?” diye düşünürken.

b) Hayatının en önemli partisi için aldığı bluzun aynısını arkadaşında gördüğünde.

c) Sınıfa yeni gelen kızın verdiği ve kesinlikle işe yarayan güzellik tavsiyelerini dinlerken.

d) Küçük kardeşinin peşinde koştururken nefesi kesildiğinde.

Kabul, bu soru alıştığın testlerdekine hiç benzemiyor. Ama rahatlıkla çözebileceğine eminim. Sonuçta 14 yaşındayız, cevabı bizden iyi kim bilebilir ki… Cevap anahtarı mı? Kitabın sayfalarında seni bekliyor.

Çocuk ve genç edebiyatının en dinamik ve güçlü kalemlerinden Deniz Erbulak’ın çok sevilen serisi 14 Yaşında Bir Genç Kızım Ben yeniden ve yeni okurlarıyla buluşmaya hazır. 

Serinin baş kahramanı Özge’nin kafası çok karışık. Bir yanda gençlik döneminin soru işaretleri, bir yanda artık büyüdüğünü kabul etmek ve etmemek konusunda sürekli fikir değiştiren ailesi, diğer yanda ilk aşk heyecanı ve arkadaş grubu içindeki gelgitler, sınavlar… Özge’nin hayatında, düşünecek çok şey var.

Deniz Erbulak’ın kendine has akıcı anlatımı ve kurgusunu gençlik dönemine has kaygı ve heyecanlarla buluşturan 14 Yaşında Bir Genç Kızım Ben serisinin ilk kitabı, okurları, bir genç kızın eğlenceli ve macera dolu dünyasına davet ediyor. 

edebiyathaber.net (16 Temmuz 2021)

yeniden

Yorum yapın