DasDas’ta bu haftaya “Zengin Mutfağı” damgasını vuracak

Mayıs 21, 2022

DasDas’ta bu haftaya “Zengin Mutfağı” damgasını vuracak

DasDas Sahne bu hafta prömiyerinden bu yana kapalı gişe oynayan “Zengin Mutfağı”nın altı temsiline yer veriyor.

21, 22 ve 27, 28, 29 Haziran akşamları 20.30’da DasDas Sahne’de oynanacak oyun; Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansımasını konu alıyor. Vasıf Öngören imzalı oyunda Şener Şen’e Gizem Ergün, Kutay Sandıkçı, Onay Kaya ve Uğur Arda Başkan’dan oluşan genç bir kadro eşlik ediyor. 

DasDas Atölye  ‘Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet’ ile 22 Haziran akşamı 21.00’de Anadolu Efes Mavi Sahne kapsamında yalnızların sesi olmaya devam edecek. Murat Gülsoy’un aynı adlı romanından Ceren Boz ve Nagihan Gürkan tarafından sahneye uyarlanan oyunda kendini bilmek ve bulmak arasındaki kayboluş hikayesi Mirat’ın ağzından seyirciye aktarılıyor. 

Shakespeare’in kült eseri ‘Romeo & Juliet’Mert Fırat ve Nagihan Gürkan yönetmenliğinde 25 Haziran akşamı 20.30’da DasDas Sahne’de sanatseverlerle buluşacak. Birbirine düşman Capulet ve Montague ailelerinin çocuklarının arasında doğan imkansız aşkı konu alan oyunda Deniz Can Aktaş Romeo’ya, Naz Çağla Irmak ise Juliete hayat veriyor. Bu büyük aşk hikayesinde ikiliye Ayberk AladarBarış GönenenBaşak Kıvılcım ErtanoğluCan AvcıCeren BozErdem AkakçeErtuğrul GümrükçüoğluHülya GülşenOnur TanyeriSinan Gülşen ve Ümit Erlim sahnede eşlik ediyor.

DasDas Atölye bu hafta Anadolu Efes Mavi Sahne kapsamında ‘Tilkiler ve Kötü Kalpli İtler’ oyununa ev sahipliği yapacak.  Özden Selim Karadana’nın yazdığı ve yönettiği oyun, Algı Eke’nin tek kişilik performansıyla sahneye taşınıyor. Nadia’nın Halep’ten Aksaray’a, geçmişten yarına uzanan bir yol hikayesini ele alan ‘Tilkiler Ve Kötü Kalpli İtler’, 29 Haziran akşamı 21.00’da masallar ve kabusların karıştığı serüveniyle DasDas Atölye seyircisiyle buluşacak.

Program
21 Haziran Salı20.30 DasDas SahneZengin Mutfağı
22 HaziranÇarşamba20.30DasDas SahneZengin Mutfağı
22 HaziranÇarşamba21.00DasDas AtölyeAnadolu Efes Mavi Sahne: Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet
25 Haziran Cumartesi20.30DasDas SahneRomeo & Juliet
27 HaziranPazartesi20.30DasDas SahneZengin Mutfağı
28 HaziranSalı20.30DasDas SahneZengin Mutfağı
29 HaziranÇarşamba20.30DasDas SahneZengin Mutfağı
29 HaziranÇarşamba21.00DasDas AtölyeAnadolu Efes Mavi Sahne: Tilkiler ve Kötü Kalpli İtler

Detaylı program için>>>

Bilet almak için>>>

edebiyathaber.net (21 Haziran 2022)

Yorum yapın