Çokça konuşulacak bir kitap: “Seveceksen Radikal Sev”

Temmuz 24, 2020

Çokça konuşulacak bir kitap: “Seveceksen Radikal Sev”

Ateş İlyas Başsoy’un “Seveceksen Radikal Sev” adlı kitabı Ayrıntı Yayınları etiketiyle ağustosta yayımlanıyor.

Tanıtım bülteninden

Çok satan “AKP Neden Kazanır? CHP Neden Kaybeder?”in yazarından 
SEVECEKSEN RAD
İKAL SEV çok yakında raflarda. 

“AKP, CHP’ye iki kez yenildi. 
Ben her iki kampanyayı da yapan kişiyim.” 
 
CHP AKP’ye karşı ilk kez 2009’da Antalya’da seçim kazandı. O kampanya 2019’da yüzden fazla seçim bölgesine uyarlandı ve sonuç yine zafer oldu. İşin sırrı neydi? Veya her şey zaten göz önünde miydi?
 
“Partiler kendi fanuslarında, kendi destanlarını yazarken Levent’ten metroya binen bir delikanlı, Kartal’da yaşayan sevgilisiyle buluştu. Delikanlı etkileşimli tasarım okumak için İtalya’ya gidecekti, genç kız İmam Hatip son sınıfta üniversiteye hazırlanıyordu. Caddebostan parkında taşların üzerine oturdular ve denizi izlerken birbirlerine sımsıkı sarıldılar. 

Bu kitap tahrifli tarihten mamul kavanoz siyasetçileri için değil, sahilde sımsıkı sarılmış o gençler için yazıldı.”

“Bir siyaset kitabı okuyacağımı sanıyordum. Türkiye için yazılmış bir aşk romanı ve aynı anda, her nasılsa, bir siyasal tarih ansiklopedi okudum.”
Haluk Şahin  

ATEŞ İLYAS BAŞSOY: 1971 Bursa doğumlu iletişimci, yazar ve matematikçi. Bir dönem BirGün gazetesinde yazdı. Basılan ilk kitabı 1997 tarihli Yüksek Volüm’dür. Seçme sınavlarında matematik sorularını çözme yeteneğini geliştirmek üzerine yazdığı ÖSS Matematikte 20 Soru Garanti adlı kitabıyla dikkat çekti, 2008’de basılan Reklamcı Nedir?, 2011’de basılan AKP Neden Kazanır? CHP Neden Kaybeder? adlı kitapları çok satanlar listesine girdi. Yirmi yıldır Diyalojik İletişim, Yeni Kentliler, Sevginin Kökeni ve Dönüştürücü Gücü gibi konularda çalışıyor. Reklam Yaratıcıları Derneği Başkanlığı’nı yaptı, Türkiye Zeka Vakfı genel kurul üyesidir.

edebiyathaber.net (24 Temmuz 2020)

Yorum yapın