Çocuklar, her cumartesi Kadıköy’de buluşuyor

Mart 9, 2017

Çocuklar, her cumartesi Kadıköy’de buluşuyor

Küçük kitapseverlerin Anadolu Yakası’ndaki buluşma noktası Tudem Kadıköy Kitabevi Mart ayında birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Mart Program (1)

Geçtiğimiz günlerde, alt katı yazar-çizer söyleşileri, drama ve atölye çalışmaları için yeniden düzenlenen Tudem Kadıköy Kitabevi, farklı yaş gruplarına yönelik değişik faaliyetlerle Kadıköy’ün kültür-sanat yaşantısına yeni bir soluk kazandırmayı amaçlıyor.

Mart ayı boyunca, her cumartesi günü saat 11.00’de, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek Tudem Kadıköy Kitabevi etkinliklerine katılım için 0216 541 39 03 numaralı telefondan kayıt yaptırılması gerekiyor. Herhangi bir önkoşul aranmaksızın 4-12 yaş grubundaki bütün çocuklara ve ebeveynlerine açık olan yazar-çizer buluşmaları yaratıcı masal atölyesinden origamiye, karikatürden dramaya uzanan zengin bir program seçkisi sunuyor.

Çocuklarını etkinliğe getiren anne ve babaların keyifli bir kitabevi atmosferiyle karşılaşacakları üç katlı Tudem Kadıköy Kitabevi’nde, minik kitap kurtları giriş katta kendi kitaplarını seçip, alt kattaki etkinliklere katılırken, ebeveynleri da üst katta kahvelerini yudumlayıp Delidolu ve Desen kitaplarını inceleme fırsatı yakalıyor.

4 Mart cumartesi günü yazar Aytül Akal ve çizer Zeynep Özatalay’la başlayan Tudem Kadıköy Kitabevi etkinlik dizisinin Haziran ayına kadar devam ettirilmesi planlanıyor.

Mart 2017 programı

11 Mart Cumartesi, 11.00
Çizgiden Masala
Çiğdem Gündeş & Ayda Ataman

18 Mart Cumartesi, 11.00
Yengeç Yazar’la Büyü Küçül Oyunu
Koray Avcı Çakman

18 Mart Cumartesi, 13.00
Origami Atölyesi
Nazan Tacer

25 Mart Cumartesi, 11.00
Sözcüklerin Rengi, Rengin Mutluluğu
Simla Sunay & Gökçe Akgül

edebiyathaber.net (9 Mart 2017)

Yorum yapın