Çocuklar bilinçli farkındalığı keşfediyor

Ekim 12, 2020

Çocuklar bilinçli farkındalığı keşfediyor

Çocuklara yönelik “Mindfulness Serisi”nin üç yeni kitabı Doğan Egmont etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Doğan Egmont’un geçtiğimiz sene Eckhart Tolle imzalı Milton’ın Sırrı kitabıyla başlattığı Mindfulness Serisi üç yeni kitabıyla büyümeye devam ediyor. Ekim ayının ilk haftasında yayınlanan Yengeç ile Balina, Gevşeme Oyunu, Sihirli Nefesim kitaplarının her biri çocuklarda bilinçli farkındalık duygusunu arttırmak için alanında uzman isimler tarafından kaleme alındı. 6-8 yaş arasına uygun olarak hazırlanan kitaplar canlı illüstrasyonları ve okurunu da hikâyeye dahil eden interaktif anlatımıyla da eğlenceli olduğu kadar öğretici.

Küçücük bir yengeç, koca bir balinaya yardım edebilir mi?

Yengeç ile Balina, bilinçli farkındalık ve nefes egzersizini çocuklar için eğlenceli bir hale getiren sımsıcak bir öykü! Mark Pallis ve Christiane Kerr nefes, beden ve anın farkına varmayı teşvik eden bu öyküsüyle çocukları iyilik, merak ve güven gibi farkındalık değerleriyle tanıştıracak.

Yazar: Mark Pallis ve Christiane Kerr

Format: Öykü Kitabı

Hedef Kitle: 6-8 yaş

Tavsiye edilen KDV’siz Fiyat: 27 TL

Sayfa Sayısı: 32 SF + KAPAK

Acaba nefesin sihirli mi?

“Endişeli ya da gergin veya üzgün olduğunda, derin bir nefes al. Şimdi de ver. Daha iyi hissetmene yardımcı oldu mu? Gördün mü? İşte bu bir sihir!” Nick Ortner ve Alison Taylor’ın kaleme aldığı derin nefes almanın ruh hali üzerindeki sihirli etkilerini gösteren Sihirli Nefes, capcanlı illüstrasyonları ile çocuklar kadar yetişkinlere de huzurun tek bir nefes uzakta olduğunu hatırlatıyor.

Yazar: Nick Ortner ve Alison Taylor

Format: Öykü Kitabı

Hedef Kitle: 6-8 yaş

Tavsiye edilen KDV’siz Fiyat: 27 TL

Sayfa Sayısı: 32 SF + KAPAK

Gevşeme Oyunu ile huzurlu bir uykuya hazırlık

Gevşeme Oyunu çocukları huzurlu bir uykuya hazırlamak için bilinçli farkındalık tekniklerine dayalı basit bir yöntem sunuyor. Uzman meditasyon rehberi Sue Pickford’un yazdığı kitapta yeni başlayanlar için nefes alma tekniklerine ve bir rehber eşliğinde zihinde canlandırma yöntemine dayalı bir bilinçli farkındalık çalışması bulacaksınız.

Yazar: Sue Pickford

Format: Öykü Kitabı

Hedef Kitle: 5-7 yaş

Tavsiye edilen KDV’siz Fiyat: 27 TL

Sayfa Sayısı: 32 SF + KAPAK

edebiyathaber.net (12 Ekim 2020)

Yorum yapın