Çocuk Şenliği Dergisi’nin tüm geliri depremden etkilenen çocuklara gidiyor

Nisan 5, 2023

Çocuk Şenliği Dergisi’nin tüm geliri depremden etkilenen çocuklara gidiyor

Çocuk Şenliği Dergisi’nin yeni sayısının tüm geliri depremzede çocuklara bağışlanacak.

Tanıtım bülteninden:

6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinden 14 milyonu aşkın vatandaşımız zarar gördü. Tüm Türkiye’yi yasa boğan bu büyük travma, başta deprem
bölgesinde yaşayanlar olmak üzere tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi derinden etkiledi.
Doğan Yayınları olarak, 1996’da ülkemizin okuma kültürünü geliştirmek ve nitelikli kitaplar yayımlamak amacıyla çıktığımız bu yolda; her yaştan çocuğa okuma alışkanlığı kazandırmak, onların duygusal ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Deprem felaketinin yaşandığı ilk günden başlayarak depremden etkilenen vatandaşlarımızın acısını paylaşıyor; geliştirdiğimiz projeler ve iş birlikleri ile yaralarını sarmaya, onlara destek olmaya çalışıyoruz.
Bu projelerden biri olarak cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığımız Çocuk Şenliği dergimizin satış gelirini, depremden etkilenen çocuklarımız yararına Bütün Çocuklar Bizim Derneği’ne bağışlıyoruz. Satın alınan her Çocuk Şenliği dergisi ile çocuklarımıza yardım eli uzatacak, yüreklerinde umudu yeniden yeşerteceğiz. Geleceğimiz çocuklarımız için bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz.

edebiyathaber.net (5 Nisan 2023)

Yorum yapın