“CHRONOS Dosyaları” dizisinin üçüncü ve son kitabı “Zaman Parçaları” raflarda

Haziran 20, 2018

“CHRONOS Dosyaları” dizisinin üçüncü ve son kitabı “Zaman Parçaları” raflarda

Rysa Walker’ın “CHRONOS Dosyaları” dizisinin son kitabı Zaman Parçaları, Merve Doğruer çevirisiyle hep kitap tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Dizinin son kitabında okurlar; insanlığın yarısını yok etmeye çalışan büyükbabasını durdurmak için mücadele veren Kate ve yeni ekibiyle birlikte zamanda heyecan dolu bir yolculuğa çıkıyorlar.

Işık saçan madalyonlar, tarihte geri giderek yapılan değişiklikler, dünyayı yok etmeye hazırlanan tarikatlar, çıkılması gereken zaman yolculukları… Olağanüstü “CHRONOS Dosyaları” dizisinin, gençlik kitapları kategorisinde Amazon En İyi İlk Roman Ödülü’ne layık görülen ilk kitabı Zaman Sıçraması ve ikinci kitabı Zamanın Kıyısında, daha önce hep kitap logosuyla yayımlandı. 

Kate’in çok zamanı kalmadı. İnsanlığın yarısını yok etmeye çalışan büyükbabasını durdurmak için verdiği mücadelede sona yaklaştı. Zaman sıçramalarını artırması, tarihte hızla oradan oraya savrulması, büyükbabasının zaman çizelgesinde yaptığı korkunç değişiklikleri düzeltmesi gerekiyor. Bu defa yanında ona destek olacak bir ekibi de var. Neye hizmet ettiğinden emin olmadığı, güvenip güvenmemesi gerektiğini bile bilmediği bir ekip…

Ne olursa olsun zamanı durdurmak imkânsız, o ilerlemeye devam ediyor. Peki, treni yavaşça doğru raya çekmek mümkün mü?

edebiyathaber.net (20 Haziran 2018)

Yorum yapın