CerModern’deki açık hava film gösteriminde biyografik bir film var

Haziran 18, 2016

CerModern’deki açık hava film gösteriminde biyografik bir film var

cermodernCerModern’deki açık hava film gösterimleri kapsamında 19 Temmuz Salı saat 20.45’te “Life” adlı biyografik film izlenebilir.

Etkinlik bülteninden

Başrollerinde Robert Pattinson, Joel Edgerton, Ben Kingsley’in yer aldığı biyografik filmde bir magazin fotoğrafçısının James Dean’in fotoğraflarını çekmesi için görevlendirilmesini konu alıyor. Filmin yönetmenliğini Kontrol, Centilmen, İnsan Avı gibi filmlerden tanıdığımız Anton Corbijn üstleniyor.

Toronto ve Los Angeles’ta çekimleri yapılan filmin yapımcılığını See-Saw Films’ten Iain Canning ve Emile Sherman; First Generation Films’ten Christina Piovesan; Barry Films’ten Wolfgang Mueller ve Benito Mueller gerçekleştiriyor. Görüntü yönetmenliğini Charlotte Bruus Christensen, yapım tasarımcılığını Anastasia Masaro ve kostüm tasarımcılığını Gersha Phillips üstleniyor.

*Türkçe altyazılıdır.
*Kontenjan 700 kişi ile sınırlıdır.
*Rezervasyon alınmamaktadır. (CerModern üyelerine özel rezervasyon alınmaktadır. Üyelerimizin etkinlikten 5 saat öncesine kadar rezervasyonlarını bildirmeleri gerekmektedir)

-Biletler, Pazartesi hariç hergün 10:00-20:00 saatleri arasında CerModern Mağaza ve etkinlik günü saat 17:30’dan itibaren CerModern bilet gişesinden temin edilmektedir.

Bilet Ücretleri:
Tam: 15 TL
Öğrenci 10 TL (Gişede öğrenci kimlik kartı göstermek zorunludur.)
Bisikletli %10 indirim

edebiyathaber.net (18 Temmuz 2016)

Yorum yapın