Can Yayınları’ndan web sitesine özel kampanya: 200’den fazla başlık canyayinlari.com’da 10 TL

Haziran 16, 2022

Can Yayınları’ndan web sitesine özel kampanya: 200’den fazla başlık canyayinlari.com’da 10 TL

40 yıldır Türkiye’yi edebiyatla buluşturan Can Yayınları, kampanya kapsamında yerli yabancı birçok büyük ismin 200’den fazla kitabını 10 TL’den satışa sunuyor. 

Albert Camus, Cemal Süreya, Stefan Zweig, Jean Paul Sartre, Sabahattin Ali, Paul Auster, Halil Cibran, Mihail Bulgakov, Nikos Kazancakis, Orhan Veli, Yukio Mişima ve çok daha fazlası canyayinlari.com’da okurlarını bekliyor.

Okurların son dönemlerde büyük bir kampanya beklentisi olduğunu belirten Can Yayınları Pazarlama Müdürü Ezgi Sağır, kampanyayı şu sözlerle özetliyor: “Yenilenen web sitemizi kitap alışverişinin yanında okurların sitede vakit geçirebileceği, markalarımızı, yazarlarımızı ve kitaplarımızı her yönüyle keşfedebileceği bir platform olarak kurgulamaya çalışmıştık. Şimdi bunu 10 TL kampanyamızla taçlandırmak ve okurlarımıza teşekkür etmek istiyoruz. canyayinlari.com’u yıl içinde düzenli olarak kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayacak yeni özelliklerle güncellemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Bunu yaparken okurlarımıza özel kampanyalar, imzalı kitaplar ve sadece web sitemizden erişilebilecek özel içerikler sunmayı da planlıyoruz.”

Can Yayınları yakın zamanda yenilenen web sitesiyle, “Kitap almak için neden tek bir yayınevinin sitesine gireyim ki?” diyen okurlara muhteşem bir içerik sunarak cevap veriyor. Yenilenen web sitesiyle birlikte yayınevinin 40 yıllık arşivi onlarca farklı kategoriye göre yeniden düzenlendi. Yayınevinin 3.000’den fazla kitabı ekonomi, tarih, psikoloji, sanat gibi çeşitli kategorilerde ayrı ayrı listeleniyor. 

canyayinlari.com’dan yapılacak alışverişlerde geçerli ve stoklarla sınırlı olan kampanya 15-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyada yer alan kitapların tam listesi için>>>

edebiyathaber.net (16 Haziran 2022)

Yorum yapın