Can Yayınları’na bir ödül daha

Aralık 15, 2023

Can Yayınları’na bir ödül daha

Can Yayınları, ” Engel Tanımayan Kitaplar” serisiyle İstanbul Marketing Awards’da ödüle layık görüldü.


 Görme engelliler için Can Yayınları tarafından Amazon Türkiye için özel olarak Braille alfabesiyle basılan “Engel Tanımayan Kitaplar” serisi İstanbul Marketing Awards’da Ürün&Deneyim&Satış ana kategorisinde Yeni Kategori Oluşturma Ödülü’nün sahibi oldu.
 
İş dünyasındaki kurumların, markaların pazarlama süreçlerinin dikkate alındığı İstanbul Marketing Awards’da firmalar, Kurumsal İletişim&Sürdürülebilirlik, Tasarım ve Yaratıcılık, Dijital ve Teknoloji, Marka İletişimi ve Ürün&Deneyim&Satış kategorilerinde yarıştı. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen törende, 5 jüri başkanı ve 50’den fazla kişiden oluşan jüri değerlendirmeleri sonucunda ödüllerini almaya hak kazanan isimler belirlendi.

Engel Tanımayan Kitaplar 
 

Braille alfabesiyle basılan “Engel Tanımayan Kitaplar”, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü’nde amazon.com.tr üzerinden satışa sunuldu. Can Yayınları uzmanlığıyla basılan toplam 24 kitaplık seçki, dünya edebiyatının klasikleri ve sevilen çocuk kitaplarından oluşuyor ve Amazon Türkiye aracılığıyla tüm Türkiye’ye ulaşmaya devam ediyor.
 
21×29,7 cm ebatlarında özel olarak üretilen bu seri, görme engellilere okuma kolaylığı sağlamayı amaçlıyor. Anton Çehov, Edgar Allan Poe, Franz Kafka, Mihail Bulgakov gibi klasik dünya edebiyatının önemli yazarlarının öykülerine yer veriyor. Aynı zamanda orijinal ebatlarına sadık kalınarak basılan çocuk kitaplarındaysa yaklaşık 40 dilde 10 milyondan fazla okurla buluşan Elmer serisi dikkat çekiyor.

edebiyathaber.net (15 Aralık 2023)

Yorum yapın