Can Yayınları artık OPET Ultramarket’lerde

Ekim 8, 2020

Can Yayınları artık OPET Ultramarket’lerde

OPET Ultramarket’lerde Can Yayınları işbirliği ile artık kitap satışı da başlıyor. OPET Ultramarket’ler, kitap tutkunlarına Can Yayınları’nın yüzlerce çeşit kitabını sunacak.

OPET, Ultramarket’lerdeki ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Farklı kategorilerde alanının öncüsü markaların ürünlerine yer veren OPET Ultramarket’ler , Can Yayınları işbirliği ile artık kitap tutkunlarının da uğrak noktası olmayı hedefliyor. OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, yeni nesil market konsepti Ultramarket ile müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımlarına yeni bir boyut getirdiklerini belirterek, öncelikle 104 OPET Ultramarket’te konumlandırılan Can Yayınları stantlarının tüm Ultramarket’lere yayılması hedeflediklerini belirtti.

Cüneyt Ağca Can Yayınları ile yaptığımız işbirliği, bir akaryakıt istasyonundan çok daha fazlasını sunma vaadimizle örtüşen yeni ve farklı bir işbirliği oldu. Bu işbirliği ile müşterilerimizin kültür-sanat alanındaki ihtiyaçlarını da karşılayarak Ultramarket’lerde yer verdiğimiz Can Yayınları standı ile kitap tutkunlarının da tercihi olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Can Yayınları Genel Müdürü Ali Granit işbirliği ile ilgili şunları söyledi: “OPET’le beraber bugüne kadar başarılamayan bir işi başarmak üzere yola çıktık. Şimdiye kadar genel olarak akaryakıt istasyonlarında az sayıda kitap bulunurdu. Ayrıca bu kitapların özenli şekilde seçildiğini ve sergilendiğini söylemek de zordu. Haliyle okurlarda akaryakıt istasyonlarından kitap alınabileceği algısı zayıftı. Biz Türkiye’nin en iyi yayınevi olarak, Türkiye’nin en güçlü akaryakıt markası OPET’le beraber bu algıyı değiştirmek istiyoruz. Birbirinden değerli edebiyat eserlerimizi OPET istasyonlarında mümkün olan en fazla çeşitle ve en iyi şekilde sergileyeceğiz. İnanıyorum ki kısa zaman içinde OPET istasyonları, okurlarımızın kitaplarımıza ulaşmak için kullandıkları ana merkezlerden bir tanesi olacak.”

edebiyathaber.net (8 Ekim 2020)

Yorum yapın