Boyner Yayınları’nın ilk sesli kitabı yayında

Kasım 21, 2022

Boyner Yayınları’nın ilk sesli kitabı yayında

Boyner Yayınları, Charles Duhigg’in çok satan kitabı “Alışkanlıkların Gücü”nü sesli kitap olarak Storytel’de dinleyicileri ile buluşturuyor.

Tanıtım bülteninden

Pulitzer Ödülü sahibi, The New York Times yazarlarından Charles Duhigg’in yıllardır çok satanlar listelerinin zirvelerini zorlayan “Alışkanlıkların Gücü” adlı kitabı Boyner Yayınları aracılığıyla Storytel’de sesli kitap olarak da yerini aldı. Boyner Yayınları’nın ilk sesli kitabı Murat Turan Günay tarafından seslendirildi.

Sürekli kendilerini geliştirmek ve  dünyayla bağını sıkı tutmak isteyenlerin önemli adreslerinden biri olan Boyner Yayınları, sesli kitap ile kulaklarımıza da hitap etmek istiyor.

“Özel ve İş Hayatımızda Alışkanlıklarımızın Ardında Ne Yatar?” sorusuna yanıt arayan Charles Duhigg, doğru alışkanlıkların insan hayatında  ne kadar önemli bir rol oynadığını, alışkanlıkların kişileri, organizasyonları ve toplumları nasıl etkilediğini ve alışkanlıkların nasıl değiştirilebileceğini akıcı bir dille anlatıyor.

Kitabı dinlediğinizde, bazı insanların ve şirketlerin kendilerini neden değiştirebildiklerini, bazılarının ise neden uğraştıkları halde değişmeyi başaramadıklarını anlayacaksınız.

Boyner Yayınları Hakkında:

Boyner Yayınları vizyon geliştirme misyonuyla yaklaşık 25 yıldır sadece ingilizceden çeviri kişisel gelişim ve iş hayatı kitabı yayınlıyor. Ve hep daha iyiyi ve mükemmeli arayanların, dünyayla olan bağını sıkı tutmak isteyenlerin, iş hayatı ve kişisel gelişim kitabı meraklılarının hayatına dokunmaya ve önemli müracaat adreslerinden biri olarak gelişimine devam ediyor.

Detaylı bilgi için: www.boyneryayinlari.com.tr

edebiyathaber.net (21 Kasım 2022)

Yorum yapın