Bitki temelli yaşam için müthiş bir rehber: “Kolay Mutlu Mutfak”

Eylül 14, 2020

Bitki temelli yaşam için müthiş bir rehber: “Kolay Mutlu Mutfak”

Miki Mottes’in yazıp resimlediği “Kolay Mutlu Mutfak”, Dr. Suat Erus çevirisiyle Meav Yayıncılık tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

KOLAY, MUTLU ve BİTKİ TEMELLİ YAŞAM İÇİN RESİMLİ VE GÜNCEL BİR REHBER

Bu kitap, size ve ailenize bitki temelli yaşam tarzından keyif almanız için gerekli tüm bilgileri vermek amacıyla eğlenceli ve ilgi çekici çizimlerle hazırlanmıştır. Kavrulmuş bir badem olan Pedro Almondovar’ı takip edin. Kendisi; sağlıklı, besleyici, şefkatli ve sürdürülmesi kolay bir yaşam için gereken basit adımlarda size eşlik edecek.

Pedro ile olan yolculuğunuzda güvenilir kaynaklara ve araştırmalara dayanan gerçekleri keşfedeceksiniz. Bu rehberde yer alan beslenmeyle ilgili tüm bilgiler, uzmanları tarafından kontrol edildi ve onaylandı.

Kolay Mutlu Mutfak herkes için ve onunla ne yapacağınız size kalmış.                     

İçine dalın ve keyfine bakın!

Yaş aralığı: Her yaş

Sayfa sayısı:  128 sayfa – Sert kapak

Miki Mottes 

Bir çizer, tasarımcı ve aynı zamanda yerinde duramayan bir vegan. İnsanların, bitki temelli beslenmeyi ve vegan yaşam tarzını eğlenceli, sıkılmadan ve kolay anlaşılır bir şekilde anlamalarına yardımcı olabilmek için bu harika bitkisel yaratıklar dünyasını yarattı.

Dr. Suat Erus
1981 İstanbul doğumlu. Saint Benoît Lisesi’nin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nde Göğüs Cerrahisi uzmanlığını bitirdikten sonra Artvin’de zorunlu hizmetini tamamladı. Şu anda Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Dr. Öğretim Üyesi olarak çalışıyor. Vegan olduğundan beri ağırlıklı olarak sağlık konularında çeşitli mecralarda vegan içerikler hazırlıyor.

edebiyathaber.net (14 Eylül 2020)

Yorum yapın