Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan’ın “Aslında Neyi Seçeceğiz?” adlı söyleşisi bugün

Mart 8, 2023

Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan’ın “Aslında Neyi Seçeceğiz?” adlı söyleşisi bugün

Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan, “Aslında Neyi Seçeceğiz?” adlı söyleşi ve ardından düzenlenecek imza etkinliğinde okurlarıyla buluşuyor. Söyleşi bugün 14.00’te Caddebostan Kültür Merkezi’nde başlıyor.

Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınları ve Kadıköy Belediyesi Kitabevi tarafından gerçekleştirilen söyleşilerle Türkiye’nin en önemli gazeteci ve yazarları, okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Caddebostan Kültür Merkezi’nde yarın gerçekleştirilecek söyleşinin konuşmacıları ise gündeme damga vuran haber ve kitaplarıyla gazeteciler Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan. “Aslında Neyi Seçeceğiz” başlığıyla düzenlenen söyleşide Terkoğlu ve Pehlivan, seçime sayılı günler kala siyasi iktidarın ve toplumsal muhalefetin gündemini tüm gerçekliğiyle masaya yatıracak. 

Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan’ın yeni kitapları ‘SS’ de Kırmızı Kedi Yayınevi etiketiyle 7 Nisan Cuma günü raflardaki yerini almıştı. Gazeteciler Pehlivan ve Terkoğlu, çıktığı ilk günden çarpıcı bilgi ve belgeleriyle gündem yaratan kitapları SS’nin de ilk imza gününü söyleşinin ardından Caddebostan Kültür Merkezi’nde bulunan Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınları’nda gerçekleştirecek. 

edebiyathaber.net (8 Nisan 2023)

Yorum yapın