Bambu Tiyatro ve Kültür-Sanat Dergisi 4. Sayısı çıktı

Kasım 18, 2013

Bambu Tiyatro ve Kültür-Sanat Dergisi 4. Sayısı çıktı

Bambu Dergi 4. Sayı Kapak GörseliBambu Tiyatro ve Kültür-Sanat Dergisi; 2011 yılında çalışmalarına başlayıp, 2013 yılında resmi yayım hayatına katıldı. Bu ay 4. sayısıyla karşımızda.

Ankara merkezli olup, hiçbir kuruluşa bağlı olmadan bağımsız ve tarafsız bir şekilde çıkarılmaktadır. Amacı; tiyatro ve kültür-sanat içerikli eserler hazırlamak; çeşitli haberleri, etkinlikleri ve dışarıdan gelen eserleri okuyucu ile paylaşmak, edebiyat alanında güçlü adımlar atmak olan dergi sanat ve edebiyat birlikteliği  ile insana, insanlığa ışık tutmayı ve aydın yarınlar kurmayı hedefliyor.

İçerisinde; öykü, şiir, söyleşi, halk edebiyatından seçkiler (halk kültürleri ve etkileşimleri), tiyatro, sinema, dans gibi kültür-sanat etkinlikleri ve diğer edebiyat türlerinin de yer aldığı dergi, tüm Ankara başta olmak üzere; İstanbul, İzmir ve Eskişehir’deki merkez kitabevlerini dağıtılmaktadır.

Ekip, aynı zamanda derginin bir atölye kolu olan: “Bambu Tiyatro” olarak performanslar hazırlayıp, haricinde radyo tiyatrosu ile geleneksel “Arkası Yarınlar”ı tekrar kurup seyirciye ulaştırmayı hedefliyor.

Not: Bambu Tiyatro ve Kültür-Sanat Dergisi ticari amaçlı bir dergi değildir, geliri bir sonra ki sayı için kullanılmaktadır.

Ankara:
Dost Kitabevi
İmge Kitabevi (1. 2. ve 3. Sayısı bulunmaktadır.)
Turhan Kitabevi
Nazım Hikmet Kültür-Merkezi Piraye Cafe
Öykücü Kitabevi (ODTÜ)

İstanbul:
Mephisto Kitabevi(Beyoğlu Şubesi)

İzmir:
Yakın Kitabevi(Alsancak)

Eskişehir:
Adımlar Kitabevi
İnsancıl Kitabevi

İletişim:
www.bambudergi.com
[email protected]
Facebook Grubu/Sayfası/ Bambu Dergi
Twitter/ BambuDergi

Temsilcilik İçin: “[email protected]

Diğer Şehirlerden Online Almak İçin:
www.imge.com.tr

edebiyathaber.net (18 Kasım 2013)

Yorum yapın