Ayrıntı Yayın Grubu kitapları, yazarları ve etkinlikleriyle 6 Mayıs’ta MomTalks 2023’te

Mayıs 3, 2023

Ayrıntı Yayın Grubu kitapları, yazarları ve etkinlikleriyle 6 Mayıs’ta MomTalks 2023’te

Ayrıntı Yayın Grubu, çatısı altında yer alan Ayrıntı Yayınları, Düşbaz Kitaplar, Dinozor Çocuk ve Dinozor Genç markalarının geniş kitap yelpazesi, sevilen yazarları ve renkli etkinlikleriyle 6 Mayıs Cumartesi günü Grand Pera’da düzenlenecek olan MomTalks’taki standında okurlarını bekliyor.

1988 yılından bu yana, düşünce ve sanat dünyasının usta kalemlerinden çıkmış 1500’ün üzerinde kitap yayımlayan Ayrıntı Yayın Grubu, Ayrıntı Yayınları, Düşbaz Kitaplar, Dinozor Çocuk ve Dinozor Genç markalarıyla her yaştan ve her ilgi alanından okurlar için özenle seçtiği eserleri yayımlamaya devam ediyor. 

6 Mayıs 2023 Cumartesi günü Grand Pera’da gerçekleşecek MomTalks 2023’te, Dinozor Genç’ten çıkan Hadi Konuşalım adlı kitabın yazarları İlayda Eskitaşçıoğlu ve Bahar Aldanmaz Fidan, 10.20-11.20 saatleri arasında “İlham Verenler” bölümünde bir konuşma gerçekleştirecekler. İkili, 11.30-13.00 saatleri arasında ise Dinozor Genç standında regl tabularına meydan okuyan kitapları Hadi Konuşalım’ı imzalayacaklar. 

Burcu Özer Katmer, şifa arayan altı kadının hikâyesini anlatan yeni romanı Kendine Ait’i 11.00-12.30 saatleri arasında Düşbaz Kitaplar standında; Hafize Çınar Güner ise İda ve Mila serisini, Özgür Kediler Ülkesinde ve Atatürk Gibi kitaplarını 14.00-15.30 saatleri arasında Dinozor Çocuk standında imzalayacak.

Ebeveynlerin geleceği şekillendirmedeki rolü ve eğitimdeki kritik önemi konusunda farkındalığı artırmayı hedefleyen MomTalks 2023 için biletler Biletino’dan temin edilebilir.

Bilgi için: ayrintiyayinlari.com.tr

instagram.com/ayrintiyayinlari

twitter.com/AYRINTIYAYINEVI

facebook.com/ayrintiyayinevi

edebiyathaber.net (3 Mayıs 2023)

Yorum yapın