“Aydın Sözler” yayımlandı

Aralık 27, 2019

“Aydın Sözler” yayımlandı

Aydın Doğan’ın “Aydın Sözler” adlı kitabı Doğan Kitap etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Aydın Doğan’ın 60 yıllık tecrübelerinden süzülen değerli sözler

Genç yaşta atıldığı iş hayatında 60. yılını kutlayan Aydın Doğan; ailesi ve çalışma arkadaşları arasında, iş dünyasına dair “değerli sözleri” ile de tanınır.

Bu sözler, Aydın Doğan’ın iş yaşamına bakışını tanımlarken onun hayat hikayesini de tamamlar. Özellikle gençlerin ve girişimcilikte ilerlemek isteyenlerin önünü aydınlatacak bu gerçekçi ve isabetli sözler, hayat boyu uygulanabilecek derslerle doludur.

Aydın Doğan’ın başarılarla ve zorluklara dolu deneyimlerinden süzülen “Aydın Sözler şimdi okurla buluşuyor. Her bir sözün hikâyesini ve ardındaki anlayışı da okuyacağınız “Aydın Sözler”, 60 yıllık engin bir iş tecrübesinin özeti niteliğinde. Aydın Doğan’ın çok farklı sektörlerdeki işlerinde nasıl başarılı olduğunun ve çalışma felsefesinin temellerini anlatıyor. Ayrıca bir Anadolu insanının doğduğu topraklardan, anne babasından alarak sonraki kuşaklara aktardığı, “gelenekten geleceğe” uzanan değerlerini yansıtıyor.

Bu kitapta Aydın Doğan’ın sizi şaşırtacak çıkışlarıyla, düşündürecek tepkileriyle, gülümseten yaklaşımlarıyla ve bilge yanıyla karşılaşacaksınız. Ayrıca yaratıcı olmanın, yenilikleri takip etmenin önemini kavrayacaksınız. Anadolu’nun zengin kültürünü günümüz değerleriyle harmanlamış bir insan, bir aile babası ve bir iş insanı olarak Aydın Doğan’ı daha yakından tanıyacaksınız.

edebiyathaber.net (27 Aralık 2019)

Yorum yapın