Antonio Muñoz Molina, Türkiyeli okurları için ilk röportajını Mikroscope’la gerçekleştirdi

Nisan 19, 2023

Antonio Muñoz Molina, Türkiyeli okurları için ilk röportajını Mikroscope’la gerçekleştirdi

“İspanya’nın yaşayan en önemli yazarı” kabul edilen Antonio Muñoz Molina, Türkiyeli okurları için ilk röportajını Mikroscope dergisinden Kübra Çiğdem İnal ile yaptı.

Zoom üzerinden gerçekleştirilen bu iki saatlik keyifli sohbeti okurken hayata ve edebiyata Molina’nın gözlerinden bakacaksınız.

Ülkemizde Güzel Karanlık, Lizbon’da Kış, Ne Mutlu!, Sefarad, Merdivendeki Ayak Seslerin ve Uzayıp Giden Bir Gölge Gibi isimli eserleri ile tanınan, İspanyol Dili Kraliyet Akademisi üyesi Antonio Muñoz Molina ile kendisinin çocukluğu, İspanya, edebiyat ve yazar olmak üzerine gerçekleştirilen nehir söyleşi tadındaki bu röportajı, e-dergi Mikroscope’un son sayısında okuyabilirsiniz.

“Yapmam gerekenleri yapmak için çok fazla zamana ihtiyacım var ama aynı zamanda hiçbir şey yapmamak için de zamanım olmalı.” Antonio Muñoz Molina

“Çocuk düşleri” temalı 22. sayısı ile okurları ile bir kez daha buluşan e-dergi Mikroscope, aylık olarak yayımlanıyor. Her sayısında farklı bir tema işleyen dergi, edebiyata ilgi duyan okurların buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Antonio Muñoz Molina röportajını okumak için>>>

edebiyathaber.net (19 Nisan 2023)

Yorum yapın