Anıl Basılı’dan yeni kitap: “Çekilin, Ben Yazarım!”

Mayıs 26, 2023

Anıl Basılı’dan yeni kitap: “Çekilin, Ben Yazarım!”

Anıl Basılı’nın yazdığı, Eda Ertekin Toksöz’ün resimlediği “Çekilin, Ben Yazarım!”, 8 ve üzeri yaş grubu için Doğan Çocuk tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Çocuk edebiyatının sevilen yazarı Anıl Basılı, tüm çocukları kitapların zengin dünyasına davet ediyor ve onları “okur” olma kavramıyla tanıştırıyor.

Bu öyküler kimler için? 

Bu öyküler yazmaktan korkmayanlar için! 

Kitabın kahramanları Papuçgaga, Terzi Kuşu, Salıncak Örümceği, Güneş Balığı, Şair Kipri, Flamingo, Avokado Prensesi… ve tabii ki Dev Lama! Hepsi de yazı yazma konusunda müthiş keşifler yapıyorlar. 

Şimdi sıkı dur! Kitabın sonunda sen de bu haklarla ilgili öykü yazabilirsin.

Yazdığımız Kitabın Karakteriyle Arkadaş Olma Hakkı, Yazdıklarını Bir Arkadaşına Okuma Hakkı, Bir Kitabı Yazarken Yarıda Bırakma Hakkı, Yazdıklarının Bir Kitaba Dönüşeceğini Hayal Etme Hakkı.

Her şey bu ilanı gördüğünde başladı. Cüce Ahtapot kuralları tekrar tekrar okudu: 

KIRALIK ÖYKÜ ARANIYOR! BÜYÜK ÖDÜLLÜ! 

Öykünüzle yazarımızı etkilemeyi başarın, biz de kütüphanenize tam 1000 kitap hediye edelim! İletişim için: Deniz İneği Kurallar: o Verilen öykü geri alınamaz.

Öykü tam 15 yıl boyunca bizde kalacak.

Özetle, öykünüzü anlatıp sonra da onu unutacaksınız. 

Ödüldeki kitaplar çok ilgisini çekmişti. Kitaplığına birbirinden farklı bir sürü kitap hediye edilecekti. Ne karşılığında? Sadece bir öykücük…

Sayfa Sayısı: 104 SF + KAPAK

Anıl Basılı Gazetecilik mezunu. Okuduğu kitapların içine notlar yazarak sokaklara, parklara ve vapurlara bırakıyor. Köpek dostu Dali ile çimlerde yuvarlanmayı seviyor. Çocuk Okuma Kulübü ile kitap tartışma atölyeleri yürütüyor. Büyüdüğü için çocukluğunun yarım kaldığına inanıyor. Çekilin, Ben Yazarım! yazarın Doğan Çocuk Yayınları’ndan yayımlanan üçüncü kitabıdır. 

Eda Ertekin Toksöz 1988’de doğdu. Animasyon alanında eğitim aldı. İstanbul’da yaşıyor. Tüm gün kedisiyle beraber çocuklar için kitaplar ve dergiler resimliyor. Çocuklara dair her şeyi çok seviyor.

edebiyathaber.net (26 Mayıs 2023)

Yorum yapın