Altyazı’dan Askıda Seminer Projesi

Ağustos 18, 2021

Altyazı’dan Askıda Seminer Projesi

Altyazı Sinema Derneği’nin yeni projesi ‘Askıda Seminer’le yüzden fazla öğrenci sinema seminerlerine ücretsiz katılma şansı elde edecek. Son başvuru tarihi 25 Ağustos.

15 yıldır devam eden ve bugüne kadar binlerce sinemasevere film kültürünün farklı boyutlarına ilişkin bilgi alma ve tartışma imkânı sunan Altyazı Sinema Seminerleri, önümüzdeki dönemden itibaren ‘Askıda Seminer’ uygulamasıyla yüzün üzerinde üniversite öğrencisine, seminerlere ücretsiz katılma imkânı sağlayacak.

TÜSEV tarafından düzenlenen ‘Destekle Değiştir’ etkinliğine katılma hakkı kazanan Altyazı Sinema Derneği, sinema eğitimine ve film kültürüne katkı sunmak üzere tasarladığı ‘Askıda Seminer’ projesini, etkinliğe katılan onlarca destekçi sayesinde hayata geçiriyor.

Ağustos 2021’den itibaren, önümüzdeki bir yıl boyunca çevrimiçi devam edecek olan ve Sinema Tarihi’nden Film Dili’ne, Senaryo Yazımı’ndan Kurgu Atölyesi’ne çeşitli başlıklarda, akademisyenler ve sinema yazarları tarafından verilecek Altyazı Sinema Seminerleri’ne, toplam yüzün üzerinde üniversite öğrencisi ücretsiz olarak katılabilecek.

Altyazı Sinema Seminerleri’nden birine katılmak isteyen öğrencilerin tek yapması gereken, ilgili formu doldurarak 25 Ağustos’a kadar başvuruda bulunmak.

Katılımcılar formda sunulan bilgiler dikkate alınarak ve İstanbul dışında ikâmet eden üniversite öğrencilerine öncelik verilerek yapılacak değerlendirme sonucu belirlenecek.

Sonbahar döneminde açılacak olan Altyazı Sinema Seminerleri’nin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

edebiyathaber.net (18 Ağustos 2021)

Yorum yapın