Alaçatı’da The School of Life Yaz Okulu

Mayıs 4, 2016

Alaçatı’da The School of Life Yaz Okulu

TSOL_Yaz_okulu_2016The School of Life İstanbul, 9-12 Haziran tarihleri arasında Alaçatı Sakin Ev’de bir Yaz Okulu gerçekleştirecek.

Tanıtım bülteninden

3 gün boyunca katılımcılar, deneyimli akademik kadronun liderliğindeki atölyeler, yerel lezzetlerden keyifli ikramlar ve zihin açıcı masa başı sohbetleri ile bambaşka bir tatil deneyimi yaşayacak. Kendi iç sesine kulak verme ve yaklaşımlarını kendileri gibi meraklı ve açık görüşlü bireylerle paylaşma imkanı yakalayacak. Küratörlüğünü Elvan Omay’ın yaptığı Yaz Okulu için kesin kayıt tarihi 16 Mayıs Pazartesi.

Üç gün üç ana tema üzerine derinlemesine düşünme ortamı sunacak Yaz Okulu, dersler ve etkinlikler ile bilgi aktarımı, bireysel uygulamalar, ikili ve grup söyleşileri, daha fazla derinleşmek isteyenlere kaynak önerileri ve mini-ödevleri kapsayacak. İlk gün ‘kendini tanıma’, ikinci gün ‘bağlar kurma’ ve üçüncü gün ‘hikayeni yaratma’ temaları üzerinden ilerlenecek.

Beş farklı atölye ile katılımcılar iç sesine kulak verecek

Yaz Okulu kapsamındaki atölyeler, katılımcılara hayatın asli ve büyük temalarında kazı yapma, kendi iç sesine kulak verme ve yaklaşımlarını kendileri gibi meraklı ve açık görüşlü bireylerle paylaşma imkanı sunacak. Sıradışı çalışmaları ve özgün kişilikleriyle dikkat çeken akademik kadro ve liderlik edecekleri atölyeler şu şekilde: Elis Şimşon ile Potansiyelimizi Keşfetmek, Alper Hasanoğlu ile İçimizdeki Kalabalık, Sami Bugay ile Nasıl Daha İyi Sohbet Ederiz, Alper Hasanoğlu ile Aşkın Halleri ve Şeyda Taluk ile Hikayeni Yaratmak.

Alaçatı’nın en sakin köşesinde 3 günlük bir deneyim

TSOL İstanbul Yaz Okulu’na Alaçatı’nın halen kasaba ruhunu koruyan bir köşesindeki Sakin Ev ev sahipliği yapacak. Katılımcılar üç gece boyunca burada konaklayacak. Alaçatı’nın farklı köşelerinde yenecek yemekler ve kahvaltıdan akşam yemeğine yerel tatlardan oluşan ikramlar eşliğinde devam edecek masa başı sohbetleri ile bütüncül bir yaz deneyimi olacak.

Atölye içeriklerini incelemek ve detaylı bilgiye ulaşmak için;

theschooloflife.com/istanbul

Tel: 0532 4643899 – 0533 5176741

Email: [email protected]

Tarih ve adres

Kesin Kayıt İçin Son Tarih: 16 Mayıs Pazartesi

9-12 Haziran 2016 / Perşembe – Pazar / Sakin Ev, Hacı Memiş Mahallesi Alaçatı İzmir

edebiyathaber.net (4 Mayıs 2016)

Yorum yapın