Ahmet Erkam Saraç’tan aile, ilişkiler ve korkular üzerinde cesur bir ilk kitap

Aralık 12, 2023

Ahmet Erkam Saraç’tan aile, ilişkiler ve korkular üzerinde cesur bir ilk kitap

Ahmet Erkam Saraç’ın Battığımız Bataklar adlı öykü kitabı Can Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Battığımız ve çıkmak istemediğimiz bataklara dair…

Ahmet Erkam Saraç, içerisinde hayatın nefes alıp verdiği öyküler yazıyor. Yanı başımızdaki kırgın ailelerin, toksik ilişkilerin, yalnız bırakılmış çocukların, yeri doldurulamaz kayıpların bataklarını anlatıyor. Bazılarının çıkmak için çabalarken daha da gömüldüğü, bazılarının dibe vardığını bile fark etmediği bataklar bunlar.

Battığımız Bataklar, acının farklı yüzlerini, hiçbir filtreden geçirmeden, saklamadan, olabildiğince somut halleriyle karşımıza çıkaran, cesur bir ilk kitap.

Çok uzakta bir yerlerde birtakım adamlar iriyarı kel ve yalnız bir adama kurşun yağdırıyordu, birkaç kötü adam ise bir kızın hayatına son vermek üzereydi. Sevil yerde, ben sandalyemde, ellerimiz çaresizce yanımıza düşmüş, öylece oturuyorduk. Ekrana baktım. Kandan kıpkırmızıydı. Sonra bir adamın yere düştüğü görüldü, ince bir inleme duyuldu ve ekranda bir yazı belirdi: “Yeniden Oyna.”
“Yeniden oynayalım mı Sevil?” diye fısıldadım.

#aile #çocuk #çatışma #cezaevi #kaybetmek #mücadele

AHMET ERKAM SARAÇ, 1988’de İstanbul’da doğdu. Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Bir süre finans sektöründe farklı alanlarda çalıştı. Halihazırda serbest çalışmakta ve ekonomi alanında eğitimler vermektedir. Öyküleri SözcüklerTrendeki YabancıÖykü Gazetesi gibi dergilerde yayımlandı. Ankara’da yaşıyor. Azra isimli bir kızı var.

edebiyathaber.net (12 Aralık 2023)

Yorum yapın