5. Roman Kahramanları İstanbul Edebiyat Festivali 21-25 Aralık’ta

Aralık 17, 2020

5. Roman Kahramanları İstanbul Edebiyat Festivali 21-25 Aralık’ta

5. Roman Kahramanları İstanbul Edebiyat Festivali, Maltepe Üniversitesi ve Roman Kahramanları Dergisi işbirliğinde 21-25 Aralık 2020 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek.

25 oturumda; yazarlar, 13 üniversiteden akademisyenler, lise öğrenci ve öğretmenleri, yönetmenler dahil olmak üzere 100’e yakın katılımcıyla 21 Aralık Dünya Roman Kahramanları Günü bu festivalle kutlanacak.

Festivalin hedef kitlesi 15-25 yaş grubu başta olmak üzere orta öğretim gençleri, üniversite öğrencileri, edebiyat severler ve genel anlamda kültür sanat izleyicisi.

Festivale Ercan Kesal, Gürsel Korat, Mine Söğüt, Tayfun Pirselimoğlu,  Ethem Baran, Alin Taşçıyan, Mario Levi, Faruk Duman, Metin Celâl,  Asuman Susam, Zeynep Aliye, Prof. Nabi Avcı (Kültür ve Turizm eski bakanı), Prof. Betül Çotuksöken gibi yazar, akademisyen ve yönetmenler katılacak.

Şehirlerle özdeşleşmiş romanlar ve romancılar odağındaki festival kapsamında; yazar ve akademisyenlerle paneller, söyleşiler, öğrenci ve öğretmenlerin roman kahramanları sunumları, kısa film gösterimleri ve müzik dinletileri gerçekleştirilecek.

Festival programı için>>>

edebiyathaber.net (27 Kasım 2020)

Yorum yapın