5 kişi Hasan Saraç’ın “Zaman Gezginleri-Kerim ile Sibel” adlı romanını kazanıyor!

Şubat 8, 2012

5 kişi Hasan Saraç’ın “Zaman Gezginleri-Kerim ile Sibel” adlı romanını kazanıyor!

Edebiyat Haber, beş okuruna Hasan Saraç'ın, “Zaman Gezginleri-Kerim ile Sibel” adlı romanını armağan ediyor. Üstelik kitaplar, yazar tarafından kişiye özel olarak imzalanacak.

10 Şubat 2012 Cuma günü saat 12:00'da Edebiyat Haber’in facebook sayfasında yer alacak soruya bir gün boyunca yanıt verilebilecek. Kazananların listesi 11 Şubat Cumartesi günü saat 13:00'da açıklanacak. 

Edebiyat Haber yazarlarından Hasan Saraç’ın ikinci romanı “Zaman Gezginleri-Kerim ile Sibel”, insana ve topluma dair özgün gözlemleriyle, özgür iradeyi kucaklayan felsefesi ve fantastik kurgusuyla okurlarını farklı bir dünyaya davet ediyor.

Ayakları yere basan, hayat dolu, gerçekçi bir genç adamla nereden geldiği meçhul, çekici bir genç kadının yolları kesişirse ne olur? Zaman Gezginleri – Kerim ile Sibelbu karşılaşmadan yola çıkan bir aşk öyküsü. Bu öykünün çevresine örülmüş gözlemler, hayaller ve sorularla ufuk açan, sürükleyen, eğlendiren bir roman. Kendi içinde bir bütün, ama aynı zamanda bir üçlünün ilk kitabı.

Romanın başkahramanlarından Kerim, Amerika’da eğitimini tamamlayıp bir süre de çalıştıktan sonra kariyerine kendi ülkesinde devam etmek üzere İstanbul’a gelen hayat dolu bir genç adamdır. Başvurduğu işe kabul edildiği gece başarısını tek başına kutlamak üzere gittiği caz kulübünde ise, iki ay için İstanbul’a gelen gizemli bir misafirle tanışacak ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Sonlu bir hayata sonsuz bir aşk sığar mı? Kanıksadığımız yaşam tarzları, önyargılarımız, kendimize özgü davranış kalıplarımız, içinde yaşadığımız topluma, düzene, zamana yabancı olan bir gezgin için ne ifade eder acaba?

Çapraz Oyun’dan Zaman Gezginleri’ne

Hasan Saraç, 1951′de Ankara’da doğdu.

Ankara Fen Lisesi ve ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği’ni bitirdikten sonra çeşitli mesleki eğitimlerin yanı sıra 1985-1988 yılları arasında Harvard Business School yöneticilik programlarına katıldı.

Otuz beş yıl boyunca değişik sektörlerde işveren ve/veya üst düzey yönetici olarak çalıştı.

Psikolojik gerilim tarzındaki ilk romanı Çapraz Oyun 2010′da okurlarıyla buluştu.

2011 yılında Edebiyat Haber sitesinde yirmiden fazla  “Yazar Portresi” yayınlandı.

edebiyathaber.net (4 şubat 2012)

 

Yorum yapın