11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’ne başvurular başladı

Nisan 2, 2021

11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’ne başvurular başladı

11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali başvuruları başladı. Festival, 26 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

26 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan 11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali için film başvuruları başladı. Her yıl olduğu gibi adalet filmlerinden oluşan film seçkilerinin yanı sıra Uluslararası Altın Terazi Uzun Metraj ve ve Kısa Metraj Film Yarışmaları için başvurular 10 Eylül 2021 Cuma günü 18.00’da bitecek.

Festival direktörlüğünü Prof. Dr. Bengi Semerci’nin üstlendiği, Uluslararası Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması, daha önce Türkiye’de ticari gösterime girmemiş, televizyon kanallarında gösterilmemiş veya herhangi bir formatta ticari satışı, dağıtımı veya yayını gerçekleşmemiş Adalet temalı filmlerin katılımına açık.

Festival kapsamında düzenlenecek yarışmalı bölümlerin yönetmelikleri ve başvurularına buradan erişilebilir.

VisionIST Endüstri Günleri

Festivalde film gösterimlerinin yanı sıra film endüstrisinin buluşmasını sağlayan, endüstrideki gelişmelerin tanıtıldığı, tartışıldığı, iletişim toplantılarının yapıldığı VisionIST Endüstri Günleri’nin de üçüncüsü düzenlenecek.

‘Herkes İçin Çevre Adaleti’
Her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli ülkelerden akademisyenlerin katılımıyla akademik program gerçekleşecek. 11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin akademik programı, 26 Kasım – 2 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenecek. Festivalin bu yılki akademik programının ana teması “Herkes için Çevre Adaleti” olarak belirlendi.

Kaynak: GazeteDuvaR (2 Nisan 2021)

Yorum yapın