Taylan Kümeli ve Ceren Yıldız’dan “Püf Lokmaları”

Şubat 10, 2017

Taylan Kümeli ve Ceren Yıldız’dan “Püf Lokmaları”

puf_lokmalari_kapakTaylan Kümeli ve Ceren Yıldız’ın birlikte hazırladığı “Püf Lokmaları Çınar Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

365 günün her birini, 7 grupta toplanmış “püf lokmaları”yla planlayabilir, yıl boyu sağlıklı kalabilirsiniz.

P. Taylan Kümeli ve Z. Ceren Yıldız’ın birlikte hazırladığı Püf Lokmaları, aldığımız besinler ve yaşam tarzımızı değiştirerek daha sağlıklı, daha enerjik ve daha mutlu bir yaşamın ipuçlarını veriyor.

Kümeli ve Yıldız, Püf Lokmaları kitabının hazırlanış amacını şöyle açıklıyor: “Her gün soframızda kullandığımız veya zaman zaman denemek için aldığımız besinlerin içeriklerini ve faydalarını bilerek tüketmenin doğruluğuna inanarak insanlara bunu öğretmeyi amaçladık.

İşte bu besinleri ve hayat tarzınızı değiştirebilecek önerilerimizi 7 ana grupta toplayarak sizlerin hayatına minik dokunuşlarla yenilik getirmek istedik. Bu bağlamda bilgileri grafiklere aktarıp günlük hayatta pratik bir şekilde kullanılır hale getirerek bunların yaşamınızın içinde de olmasını hedefledik.

Yılın 365 gününde, her haftanızı planlarken 7 ana grubumuzdan birer adet seçerek planınızı oluşturabilir veya her gün yeni bir bilgi öğrenme amacıyla yola çıkabilirsiniz.”

edebiyathaber.net (10 Şubat 2017)

Yorum yapın