Yeni kurulan Kitapol Yayıncılık yazar adaylarına dosyalarını göndermeleri için çağrı yapıyor

Mayıs 22, 2022

Yeni kurulan Kitapol Yayıncılık yazar adaylarına dosyalarını göndermeleri için çağrı yapıyor

Kitapol Yayıncılık edebiyat türünde eser veren yazarlara tam destek vereceğini duyurduğu projesine devam ediyor.

Edebiyat alanına yer açan Kitapol Yayıncılık, geçtiğimiz günlerde yayınladığı Delikten ve Öz Babalar Üvey Tanrıçalar kitaplarını okuyucuyla buluşturdu.

Kitapol Yayıncılık yazar adaylarına dosyalarını göndermeleri için çağrı yapıyor:

Artan maliyetler ile birlikte giderek zorlaşan koşullarda eserlerini toplumsallaştırmak isteyen üretimlerin daha da çok desteğe ihtiyaç duyduğu günlerden geçiyoruz.

Mevcut iktisadi sistemin içinde bir “sektör”e ve onun muhasebelerine sıkıştırılmış olan bu “toplumsallaşma” olanağını edinmek de kimi zaman yaratıcılık ve özgür düşüncenin bazı kalıplara sıkıştırılmasına yol açabiliyor. 

Bu sıkışmışlığı aşabilmek, akışın içinde olabilmek, eser ortaya koymak ve erişebilmek için emek, cesaret, sabır ve hedeflerin ortaklaşabileceği kanallardan geçiyor.

Bu nedenle KİTAPOL yayıncılık kurgu edebiyat ve inceleme-araştırma, eğitim alanlarında eserlerini toplumsallaştırmak isteyen yazar ve yazar adaylarına tam destek veriyor.

“İyi kitaplar, okurla buluşsun diye” başlatılan proje, çalışma ile ilgili detaylı bilgi almak için yayınevinin  internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

www.kitapol.com.tr/editor

Whatsapp: +90 545 440 11 84

edebiyathaber.net (17 Mayıs 2022)

Yorum yapın