Yeni dijital platform Gain izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor

Kasım 29, 2020

Yeni dijital platform Gain izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor

Farklı bir perspektifle dijital platform dünyasına merhaba demeye hazırlanan Gain, 30 Aralık günü yayına başlıyor. Dikey formatta kısa içerikler yayımlayacak dijital platform, yalnızca mobil uygulamasıyla yayın yapacak.

Gain, kültü sanat dünyasından farklı birçok bilinen ismi bünyesinde bir araya getiriyor. Ahmet Mümtaz Taylan, Can Bonomo, Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar, Gaye Su Akyol, İlber Ortaylı ve Vedat Milor Gain’in dünyasında yer alacak. Platformun öne çıkan içerikleri ise şöyle:

Mücbir Sebepler

Bir süredir Instagram canlı yayınları büyük beğeni toplayan Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın Mücbir Sebepler programının ilk bölümü 31 Aralık 2020 akşamı saat 22.00’de başlayacak ve bir yılbaşı özel bölümü gerçekleştirilecek.

10 Bin Adım

Başrollerini Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın paylaştığı, senaryosunu Devin Özgür Çınar’ın yazdığı, yönetmenliğini Duygu Güzelmeriç’in yaptığı 10 Bin Adım Gain’in yayınladığı ilk dizisi olacak. Dizinin konusu ise “Günde 10 Bin Adım” önerisine uyup yürüme kararı alan iki eski sevgilinin yol hikâyesinden oluşuyor.

Ele Güne Karşı Belgeseli

Türki pop müzik tarihinin kilometretaşlarından biri olarak kabul edilen MFÖ’nün Ele Güne Karşı albümün belgeseli de Gain’in öne çıkan yapımları arasında yer alıyor. Belgeselde albüme dair daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış görüntüler ve videolar yer alacak.

edebiyathaber.net (29 Aralık 2020)

Yorum yapın