Yekta Kopan, Robinson Crusoe 389’da

Ekim 24, 2013

Yekta Kopan, Robinson Crusoe 389’da

YEKTA KOPAN1994’ten bu yana uluslararası edebiyatın takip noktası haline gelen ve ayakta kalma mücadelesi veren Robinson Crusoe 389’a ünlü yazarlardan destek sürüyor. Yekta Kopan,  yeni kitabı Aile Çay Bahçesi için okurla ilk buluşmayı 26 Ekim Cumartesi (15.00) Robinson Crusoe 389’da yapacak.

Geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana pek çok yazarın imzasına ev sahipliği yapan Robinson Crusoe 389, bu kez yeni kitabının ilk imzası için Yekta Kopan’ı ağırlayacak.

Uluslararası edebiyatı ulaşılabilir kılan ve kitapseverlerin uğrak noktası haline gelen kitabevi, Yekta Kopan ve okurlarını 26 Ekim Cumartesi saat 15.00’de bir araya getirecek.

“Biliyoruz, direnmek zor”

Robinson Crusoe 389’un Beyoğlu’nun zorlu ekonomik yapılanmasında ayakta kalabilme mücadelesine ilk günden itibaren destek veren Kopan, sosyal paylaşım sitesinde bu konuya sıkça değiniyor. Yazarın kitabevi ismine atıfta bulunarak yaptığı açıklamaları hatırlamak gerek: “Biliyoruz, direnmek zor. Ama o roman yıllarca piyasaya, o romanın kahramanı yıllarca adadaki vahşi doğaya direndiyse Robinson da direnir.” 

edebiyathaber.net (24 Ekim 2013)

Yorum yapın