Yalnızca maillerden tanıdığınız biriyle en derin sırlarınızı paylaşır mıydınız?

Mayıs 4, 2018

Yalnızca maillerden tanıdığınız biriyle en derin sırlarınızı paylaşır mıydınız?

Daniel Glattauer’in Poyraza Çare – Penceremde Kuzey Rüzgârı adlı romanı, Sencer Aydın çevirisiyle Destek Yayınları tarafından yayımlandı.

Tanıtım bülteninden

Eğlenceli, ilgi çekici ve sürükleyici bir kitap…

Yalnızca maillerinden tanıdığınız biriyle en derin sırlarınızı ve en içten özlemlerinizi paylaşır mıydınız? Emmi ve Leo için bu sorunun yanıtı oldukça kolaydı: Elbette hayır! Fakat hayat sizi her zaman “olmaz” dediklerinizle sınar. Yanlışlıkla atılan bir mail ansızın ve geri dönüşü olmayacak biçimde yaşamınızı değiştirebilir.

Daniel Glattauer, Poyraza Çare – Penceremde Kuzey Rüzgârı kitabında okurlarını ellerinden tutup bambaşka bir yere götürüyor. Kitabın sizi götürdüğü yerde içinde bulunduğunuz ya da bir dönem yaşadığınız hisleri gülümseyerek anacak ve etkisini uzun süre üzerinizde hissedeceksiniz. Destek Yayınları etiketiyle kitabevi raflarındaki yerini alan Poyraza Çare- Penceremde Kuzey Rüzgârı’nı elinizden bırakmak istemeyeceksiniz.

Arka kapaktan: 

Tesadüflere inanır mısınız?

Size en yakınınızdan bile daha yakın olabilecek birisinin, yanlışlıkla ve ansızın, hem de bir mail kutusunun içinden fırlayarak hayatınıza gireceğini söylesek… Bu, tesadüflere inanmanıza yeter mi?

Zeki ve esprili bir kadınla zeki ve esprili bir adam, sözcüklerden kendilerine bir dünya yarattılar.

Aynı şehirde yaşadıkları halde birbirlerini hiç görmeden âşık olan, çaresizce birbirlerini görmemeye çalışan ve birbirlerini görmemek için sayısız sebebi olan bir kadın ve bir erkek. Bilgi çağının avuntunuz âşıkları… Aşkı; aldıkları maillerde, o maillerdeki cümlelerde, kelimelerde, harflerde, noktalama işaretleri ve kelime boşluklarında aradılar.

Peki buldular mı?

edebiyathaber.net (4 Mayıs 2018)

Yorum yapın